I bjørnens klør

Gyldne minutter: Bjørnen tog fat og sejrede

Baneforholdene var dårlige, men bjørnen sejrede alligevel. Foto: Søren Møller
Baneforholdene var dårlige, men bjørnen sejrede alligevel. Foto: Søren Møller

Tipperupskolens drenge kom i Bjørnehøjskolens klør i denne kamp. På en noget ujævn bane der nok mest egnede sig til cykelcross forsøgte begge mandskaber at finde noget fodboldspil frem, der kunne fremtvinge en afgørelse.

Se kampfakta her.

Målmand med sidste søm i kisten

Værterne bedst i svære betingelser
Begge hold brugte det meste af første halvleg til at vende sig til baneforholdene, og bedst gik for hjemmeholdet. Den største chance for at score havde de, da udeholdet fik lagt en aflevering tilbage til målmanden og kampens udmærkede dommer dømte indirekte frispark i straffesparksfeltet.

Hjemmeholdets anfører Gustav Søgaard fik dog ikke noget ud at chancen, selvom det var tæt under mål. Hjemmeholdet fra Bjørnehøjskolen lagde i første halvleg et stort pres på gæsterne, der havde det svært. Det var ikke mange gange, at udeholdet var farlige. Det der måtte komme, tog hjemmeholdets målmand Sophus Bonnevie sig sikkert af.

0-0 ved pausen var et lidt misvisende resultat, og der blev tænkt taktisk i pausen på begge hold. Begge mandskaber mente, at de stadig kunne vinde kampen, men efter pausen var det igen hjemmeholdet der kom stærkest ud til anden halvleg.

Anført at anfører Gustav Søgaard, midtbaneslideren Mads Wenger og den farlige due oppe i front, William Steen og Arthur Zawistowski tog pokker ved hjemmeholdet, og på seks gyldne minutter bragte de sig foran med hele 3-0.

Gæsternes målmand kom på arbejde i opgøret. Foto: Søren Møller
Gæsternes målmand kom på arbejde i opgøret. Foto: Søren Møller

En halv time blev udslagsgivende

Drømmer stort
Mads Wegner var klar i spyttet, og han indrømmede efter kampen, at han har store drømme.

- Jeg går i 8. klasse, og det er første år, jeg er på skoleholdet. Det er en ære at være udtaget til skoleholdet, og jeg drømmer om, at vi kunne gå hele vejen til finalen og måske være heldig at få lov at spille i Parken, eller på et af de andre store stadions, men bare det at være i en finale ville være en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse.

Bjørnehøjskolen tog i hvert fald det første skridt mod finalen, selvom der fortsat er lang vej endnu for Mads Wegner og co.