Ikke gode gange tre

Tre på stribe fejlede: Tidligere kredsfinale-deltagere måtte give fortabt i første runde

Det lykkedes ikke for pigerne fra Engelsborgskolen at spille sig videre fra første runde. (Foto: Henrik Oksholm)
Det lykkedes ikke for pigerne fra Engelsborgskolen at spille sig videre fra første runde. (Foto: Henrik Oksholm)

Pigerne fra Engelsborgskolen tog torsdag imod Kildegårdskolens piger. Kunne Wilma Johanssons tropper fra Engelsborgskolen, som to gang har været i kredsfinale gentage succesen? Nej – det kunne de ikke.

Wilma Johansson, som er en af de absolut dygtigste spille på Engelsborg-holdet har været en stor støtte for lærerne på skolen i arbejdet med træning og udtagelse af spillere op til denne indledende kamp mod Kildegårdsskolen.

Kildegårdsskolen stillede med et stærkt midterforsvar med Büsra Avci i midten og Marina Gajic på mål, som fik en travl dag med at dirigere tropperne foran sig.

Se også: TV: Hattrick-Luon: Ikke så svært

Simpel opskrift
Kildegård-pigernes plan var relativt simpel. Boldene skulle hurtigt frem til Emma Mønsted og Rikke Nielsen, som skulle skabe chancerne på egen hånd. Taktikken gav bonus, for midt i første halvleg fik Emma Mønsted en friløber, som hun kynisk omsatte til en 1-0 føring til Kildegårdsskolen.

Engelsborg-holdet havde et vældigt overtag i spil og kom til mange afslutninger, som Marina Gajic tog sig fint af. Især Wilma sværmede om Kildegårdsskolens mål, men ind ville bolden altså ikke. Kildegårdskolens føring holdt halvlegen ud.

I anden halvleg fik Engelsborgskolen medvind og solen i ryggen, og hurtigt kom pigerne frem til afslutning. Det blev til et mål af Wilma Johansson, men målet blev underkendt for offside. Engelsborg-holdets store overtag fortsatte og 10 minutter inde i 2. halvleg udlignede Rosemarie Runchel på et flot langskud udefra.

Den sidste del af kampen var præget af træthed og begge hold havde flere store chancer.

Se også: Mandfolkedyst

Spændende afgørelse
Kampen blev uafgjort i ordinær spilletid, og nu skulle det hele afgøres på straffe. Hvert hold har to gode målmænd, Marina Gajic for Kildegårdskolen og Louise Bach Pedersen for Engelsborgskolen. De fik da også afgørende indflydelse på straffesparkskonkurrencen, da Louise tegnede sig for fire redninger og Marina for fem redninger.

Da skytterne kunne levere tre scoringer for Engelsborgskolen og fire scoringer for Kildegårdsskolen, gik sidstnævnte videre med en samlet score på 5-4.

1 af 2 Det var en hæsblæsende kamp. (Foto: Henrik Oksholm)
2 af 2 Det lykkedes ikke for pigerne fra Engelsborgskolen at spille sig videre fra første runde. (Foto: Henrik Oksholm)