Imponerende profiler

Vilde Vallerød-piger: Flere piger løb med opmærksomheden i 14-0-sejr

Josefine Hasbo var en af Vallerød-pigernes profiler. Og hun har store fodbolddrømme. (Foto: Henrik Oksholm)
Josefine Hasbo var en af Vallerød-pigernes profiler. Og hun har store fodbolddrømme. (Foto: Henrik Oksholm)

Vallerød Skole kom til Vedbæk Stadion med et usædvanligt stærkt og homogent pigehold med næsten lutter aktive fodboldpiger i truppen, og en meget dygtig Josefine Hasbo til at krydre menuen.

Josefine, som til dagligt slår sine folder i BSF, er meget amibitiøs med sin fodbold. Hun ønsker at gå hele vejen og gerne til udlandet. Det kunne for eksempel være ved at komme til USA og få et scholarship, og fortsætte sin karriere i det meget stærke pigefodboldland.

'Kongen' på skånekost

Scenen hurtigt sat
Foreløbig måtte Josefine dog vise de mange fremmødte tilskuere på Vedbæk Stadion, hvad hun har fået ud af sine første syv år som fodboldspiller.

Det skulle hurtigt vise sig, at Josefine og hendes holdkammerater havde noget at have optimismen i. Således kunne Mathilde Dige allerede efter to minutters spil gøre det til 1-0.

Vedbæk Skole stillede med et hold med masser af sportspiger, men ikke så mange fodboldspillere. De havde dog en særdeles dygtig spiller i den stærke midterforsvarer, Julie Westh, som måtte slås det bedste hun havde lært.

Der var dog ikke meget at stille op for Vedbæk Skole og det viste sig hurtigt at Josefine ikke var den eneste på Vallerøds hold, der var dygtig til fodbold. Hendes kollega på midtbanen, Caroline Jensen, var her, der og alle vegne. Hun scorede et flot hattrick og endte med at løbe med fidusen for Vallerød Skole.

Spanske lækkerier

Caroline Jensen, en af profilerne, forsøger sig med et skud udefra. (Foto: Henrik Oksholm)
Caroline Jensen, en af profilerne, forsøger sig med et skud udefra. (Foto: Henrik Oksholm)
 

Sparede profilerne
I første halvleg scorede Vallerød Skole ni mål, men der blev længere og længere mellem scoringerne og pigerne fra Vedbæk gav ikke sådan lige op selvom stillingen naturligvis var håbløs for pigerne.

Vallerød skiftede en del spillere ud i anden halvleg og sparede blandt andre Josefine Hasbo. Det gav en lidt mere lige kamp, selv om der på intet tidspunkt var tvivl om Vallerød Skoles store overmagt.

I anden halvleg scorede Vallerød yderligere seks mål og Karen Stiig blev holdets topscorer med 5 scoringer.

Kampen endte dermed med en sejr på 14-0 til Vallerød Skole.

Blicher blev helt