Ingen slinger i valsen

Sikkert videre: Fejede modstanden væk

Tre af kampens profiler der gjorde det onde ved modstanderen. Foto: Allan Gade
Tre af kampens profiler der gjorde det onde ved modstanderen. Foto: Allan Gade

Balsmoseskolen havde ikke de store forventninger til hjemmekampen mod Hedegårdsskolens piger.

Hedegårdsskolen klarer sig som regel godt og kommer ret langt i Ekstra Bladet Skolefodbold, også fordi en del af deres rekruttering af spillere stammer fra den lokale fodboldklub Ballerup Skovlunde Fodbold. Sidste år kom skolens drenge da også helt til finalen.

- Vi befinder os dog nok i et mellemår. Derfor regner jeg først med, at vi topper til næste år. For med et år mere på bagen har vi flere store talenter, der står for at springe ud, var ordene fra hjemmeholdets træner.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Blev helten fra pletten

Svær opgave
Det viste sig da også at blive en svær kamp for hjemmeholdets piger. I store træk blev der spillet på hjemmeholdets banehalvdel hele tiden. Heldigvis havde holdet gode og stærke forsvarsspillere med pondus, som fx Laura Lylloff og Ida Hammarlund, der begge tog godt fra sig.

Efter nogle gode chancer i løbet af første halvleg, skulle vi dog hen til slutminutterne, før der kom hul på bylden. Et langskud udefra af Mille Simonsen kunne keeper Sara Carlsson intet stille op imod. Og det var selvfølgelig en helt fortjent føring til gæsterne og billigt sluppet for hjemmeholdet.

Se også: Strålede i målrigt opgør

Lukkede kampen
I anden halvleg fortsatte spillet udelukkende på hjemmeholdets banehalvdel. Hedegårds dynamo Caroline Juel løb solen sort og var her, der og alle vegne. Det blev efterhånden sværere og sværere for hjemmeholdet at stå imod. Signe Christoffersen blev spillet fri for blank foran målet og kunne gøre det til 2-0. Det samme gjorde Malou Klitt til 3-0.

Malou må også være en af dem, der kommer til at toppe til næste år ifølge holdets træner. Malou satte et langskud ind med en bold lige under overliggeren til slutresultatet 4-0 til Hedegårdsskolen.

Dynamoen Caroline sagde følgende efter kampen:

- 4-0 er nok for lidt. Vi skulle nok have skudt lidt mere på mål, men jeg er selv tilfreds med mine afleveringer i dybden, hvor jeg så fik spillet mine holdkammerater fri til scoring.

I næste runde skal Hedegårdsskolens piger møde Skovvejens Skole.