Kæmpe gyser afgjort på straffe

Drengefinale på plads: Se alle spark her

Der var kæmpe jubel efter Olivers redning på det sidste spark. Foto: Henrik Schou
Der var kæmpe jubel efter Olivers redning på det sidste spark. Foto: Henrik Schou

Onsdag blev drengenes sidste semifinale i denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold spillet. Det var Trørødskolen mod Højdevangens Skole.

Der blev gået til den i duellerne i det dramatiske opgør. Foto: Henrik Schou Sjællandnord Se karaktererne fra semifinalen

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, og allerede efter tre minutter fik Adam Ahmad sendt bolden i nettet bag Oliver Sinding i hjemmeholdets mål.

Efter små ti minutter og frem til slutfløjt sad Trørødskolen på det meste af spillet, men kampen endte 2-2 i ordinær spilletid.

Efter de to gange ti minutters ekstra spilletid stod kampen 3-3, og kampen måtte derfor blive afgjort på straffe.

Oliver Sinding kunne nemt gribe det sidste spark i straffesparkskonkurrencen. Foto: Henrik Schou
Oliver Sinding kunne nemt gribe det sidste spark i straffesparkskonkurrencen. Foto: Henrik Schou
 
Lille Næstved Skole kunne juble efter sidste fløjt i pigernes finale. Foto: Anders Brohus Skolefodbold Sådan gik finalerne i Vejle

Greb det sidste spark
I straffesparkskonkurrencen brændte gæsterne tre ud af fire spark, mens hjemmeholdet scorede på alle sine tre, og kampen endte dermed 6-4 til Trørødskolen.

De to første brændte spark fra Højdevangens Skole blev skudt forbi mål, mens det sidste blev grebet af Oliver Sinding, da Adam Ahmad forsøgte sig med et vovet spark.

- Jeg troede, at han ville sparke til min højre side. Men han valgte at prøve at chippe bolden i mål. Jeg ville vente med at kaste mig, så jeg stod stadig på benene, og så var jeg så meget heldig, at jeg greb den, fortalte målmanden efter kampen.

Se hele straffesparkskonkurrencen her:

Trørødskolen skal nu møde Nymarkskolen i finalen på Vejle Stadion torsdag 25. april.

Hør hele interviewet med Oliver Sinding her: