Annonce:
Annonce:

Keeperen skulle i Tivoli

Hovsa: Pludselig manglede der en spiller på banen

Dronninggård-pigerne kunne godt grine af det hele efter kampen. (Foto: Allan Gade)
Dronninggård-pigerne kunne godt grine af det hele efter kampen. (Foto: Allan Gade)
Annonce:

Sen eftermiddag på Rudegaard Stadion tørnede pigerne fra Dronninggårdsskolen og Trørødskolen sammen i verdens største skolefodboldturnering.

Holdleder for Dronninggårdsskolen, Simon Jensen, gjorde det klart, at målmand Amalie Larsen kun kunne spille første halvleg, fordi hun efter aftale skulle i Tivoli. Sonja Flensborg skulle overtage handskerne i pausen.

Se kampfakta her.

Der var ikke mange chancer i første halvleg. Dem der var, tog Amalie Larsen sig af. Det var ikke verdensklasseredninger, men hokus pokus, hun tog dem alle. Det kan godt være, at der var lidt trylleri eller held med i det. Men som hun stod, ville hendes holdkammerater komme til at savne hende i anden halvleg.

Men lige som der var udsigt til en målløs første halvleg, tilspillede Trørød sig et straffespark. Minna Hansen eksekverede sikkert og Amalie måtte se sig passeret i målet.

Annonce:

TV: Stor sejr, men offside-problemer

Minna var dagens pige i skysovs i Holte. (Foto: Allan Gade)
Minna var dagens pige i skysovs i Holte. (Foto: Allan Gade)
 

Mangler en spiller
I anden halvleg fik Minna Hansen ret hurtigt scoret på en friløber. Så fordoblede hun både sin egen og holdets målscore. Men der var noget galt. Det så simpelthen for let ud.

Det gik pludselig op for holdleder Simon Jensen, at Dronninggård kun havde 10 piger på banen.

— Hvem mangler vi? råbte han.

Rigtigt gættet. Det var målmanden, der manglede. Der var godt nok sat en markspiller på mål i stedet for Amalie Larsen, der var på vej til Tivoli. Med røde ører satte Simon Jensen hurtigt den manglende markspiller ind, og fik stabiliseret holdet.

Kampen sluttede uden yderligere scoring og Trørød fik dermed en sejr i dagens anden kamp på Rudegaard Stadion efter at skolens drenge havde tabt den første kamp. Resultatet blev 2-0 til Trørød Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: