Klar sejr

Solid præstation: Drengene fra Grønnevang kom hurtigt i front og så sig ikke tilbage

Grønnevang-drengene vidste godt, hvor målet stod. (Foto: Allan Gade)
Grønnevang-drengene vidste godt, hvor målet stod. (Foto: Allan Gade)

Det må være rygtedes til en anden del af byen Hillerød, nærmere bestemt Grønnevang, at Hanebjerg Skoles drenge havde holdt legestue med Den Alternative Skole og vundet kampen med hele 17-0.

Theis Tajo fra Hanebjerg havde i kampen scoret efter behag, så det taktiske oplæg fra Grønnevang var at få stækket vingerne på Theis.

Det blev en meget lige kamp, men også med nogle højdepunkter.

En alternativ kamp

En af disse var serveret af den lille dygtige tekniker Feras Elassadi, der med nogle smarte detaljer, som sidst var set på Camp Nou i Barcelona, serverede en sukkerbold til fremstormende Mikkel Vindelev, der gjorde kort proces med Hanebjergs drømme om videre avancement i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Solid føring
Kort før pausen satte Mikkel Vindelev tingene på plads til føringen 0-2.

Mikkels mesterværk

Theis Tajo var således i dag kun en skygge af sig selv for Hanebjerg. Det gav lidt mere plads til Markus Nellermann og Jacob Kildegaard.

Theis Tajo fik ikke banket kasser ind i dag. (Foto: Allan Gade)
Theis Tajo fik ikke banket kasser ind i dag. (Foto: Allan Gade)
 

Jacob Kildegaard kunne dog ikke klare det sidste kvarter af kampen. Han var færdig, kæmpede godt i kampen, men havde ikke luften og da så også Hanebjerg blev ramt et gult kort, ja så var det bare op ad bakke for holdet.

Rettelig burde man vel sige ned ad bakke, for et straffespark til Grønnevang blev eksekveret Maiwand Durani i mål til 0-3. Herefter var der kun en vej, og det var ned af bakke for Hanebjerg Skole.

Pyntede til sidst
Der blev dog pyntet på det samlede resultat, da det lykkedes Emil Sørensen at reducere til et samlet resultat på 1-5.

Sandelig en kold tyrker for Hanebjerg Skole. Fra 17-0 i første kamp til et nederlag på 1-5 på hjemmebane. Måske var det Grønnevangs gameplan med at stække vingerne på Theis Tajo, der gjorde udslaget.

Vi fangede kampens tekniker Feras Elassadi om kampens detalje efter kampen:

— Nå, det var da let nok. Jeg spiller i fodbold i Hillerød, nåede han lige at sige, før han blev 'overfaldet' af holdkammeraterne.