Klassekeeper kæmpede for sit hold

Redning efter redning: Tox var manden bag adskillige redninger for udeholdet

Tox står på lur i målet. Foto: Søren Møller
Tox står på lur i målet. Foto: Søren Møller

TOX er kælenavnet på målmand Toxværd, som holdt udeholdet Boesagerskolen inde i kampen helt hen til dommerens tillægstid. Med den ene pragtredning efter den anden holdt han alene sin skole inde i kampen.

Se kampfakta her.

TV: På topscorerjagt: Freja med 12 mål

Der blev lagt pres på fra første fløjt. Foto: Søren Møller
Der blev lagt pres på fra første fløjt. Foto: Søren Møller

Hjemmeholdet pressede på
Skovvejens Skole startede ellers med et stor pres. I de første 15 minutter havde de flere chancer til at bringe sig foran med flere mål. Var det som sagt ikke været på grund af udeholdets målmand, så var det gået galt allerede her.

Hjemmeholdets Ardit Aliji havde to friløbere, men begge klarede Tox med bravur. Udeholdet Boesager kom bedre med sidste i halvlegen og fik et par chancer, så det var lidt af en kold spand vand i hovedet, at de kom bagud 1-0 efter 27 minutters spil. Skovvejens Mikkel Andersen tog chancen, og hans skud blev rettet af og snød Tox i Boesager målet.

Det skulle dog ikke hindre Boesager i at prøve med deres midler at komme tilbage i kampen. De havde dog allerede i første halvleg fået skadet en af deres profiler, nemlig Arblind. Arblind prøvede at komme ind på banen lidt senere, men vi kunne se, at han ikke var ved fuld kraft.

Boesagers lærer Andres var dog fuld af lovord til Arblinds indstilling:

- Det er fint, at man ikke svigter sine holdkammerater og prøver at gøre sit bedste, selv om man er småskadet.

Der blev kæmpet igennem. Foto: Søren Møller
Der blev kæmpet igennem. Foto: Søren Møller

Målløs fight medførte straffe
Kæmpede febrilsk i målet
Efter 40 minutter havde Boesager et frispark lige uden for feltet, og Oscars frispark gik lige over målet. Umiddelbart efter blev det så farligt i den anden ende. Hjemmeholdets Mads Franck driblede sig igennem hele Boesager forsvaret og kun en nu fantomredning af Tox holdt Boesager inde i kampen.

Boesager lagde nu mere pres på for at opnå en udligning, og Yaziol havde et frisparksforsøg, som strøg mod Skovvejsmålet, men deres målmand Jonathan Bjørneboe klarede i fin stil.

Der danses lidt. Foto: Søren Møller
Der danses lidt. Foto: Søren Møller

Fire minutter før tid havde hjemmeholdets Laurits Jensen også en stor chance, men igen klarede Tox ærterne.

Boesager forsatte deres pres for udligning, men som det som ofte går, når et hold presser, så giver det chancer i den anden ende. Sådan en chance skulle hjemmeholdet få, og her var Laurits Jensen ikke sen til at udnytte tilbuddet og overliste Tox i Boesager målet til slutresultatet 2-0, hvor han hamrede bolden op i nettaget.