Køligt comeback

Vendte nederlag til sejr: Syvstjerne-drengene kom bagud, men gik ikke i panik

Der var kamp til det sidste, da Syvstjerneskolen til sidst trak det længste strå. (Foto: Henrik Oksholm)
Der var kamp til det sidste, da Syvstjerneskolen til sidst trak det længste strå. (Foto: Henrik Oksholm)

Dagens opgør mellem Lille Værløse Skole og Syvstjerneskolen, var et opgør mellem to hold, der virkelig kender hinanden godt. Der er under en kilometer mellem skolerne og de fleste af drengene er flasket op i den lokale Værløse Boldklub.

Umiddelbart var det spændende spørgsmål, om de dygtige teknikere og store angribere fra Lille Værløse i form af Sunny Arif og og Mahmut Kücükgoncü, kunne overvinde Syvstjeneskolens stærke midterakse, bemandet med Morten Kirkedal, der er elitespiller i AB, Asger Olsen og Marcus Hansen.

Se kampfakta her.

Holdt nullerne til pausen
I starten af kampen kom Syvstjerneskolen til fine afslutninger. Blandt andet havde Morten Kirkedal et fint skud på overliggeren Efterhånden overtog Lille Værløse Skole mere og mere af spillet. Såvel Mahmut som Sunny fik flere store muligheder og stærke Rune Laursen i Lille Værløses forsvar fik styr på defensiven.

En stærkt spillende Ludvig Juhl i Syvstjerneskolens mål, holdt dog nullet frem til pausen.

I pausen blev Syvstjerneskolen enige om, at der skulle skydes mere udefra, for at lokke Lille Værløses forsvar frem på banen og skabe plads i bagrummet til Lille Værløses hurtige angriber.

— Vi skal nok vinde kampen, men vi må ikke miste så mange bolde på vej frem, sagde Morten Kildedal fra Syvstjerneskolen.

Han var dog ikke i tvivl om, at hans hold nok skulle vinde til sidst.

Usædvanlig tæt affære

William gik forrest

Overvægt til hjemmeholdet
Der var dog ikke meget der tydede på, at han skulle få ret. Lille Værløse fortsatte sin overvægt i spil og chancer. Da Mahmut valgte at lave sine driblinger inde i straffesparksfeltet, kunne han denne gang krone sin indsats med en scoring otte minutter inde i anden halvleg.

Glæden var dog relativt kort for Lille Værløse. To og fem minutter senere scorede William Juul og Rasmus Christensen for Syvstjerneskolen.

Den ellers dygtige målmand i Lille Værløses mål, Mikkel Warrer, var chanceløs ved den ene scoring, men havde på den anden scoring en halvklaring, der måske kunne have været gjort bedre.

Lille Værløse gav dog ikke op og kampen åbnede sig i begge ender, så der var i den resterende del af kampen gode forsøg – ligeligt fordelt – i begge ender. Men føringen til Syvstjerne skolen holdt hele vejen ud.

Efter kampen fangede vi Sunny oh Mahmut fra Lille Værløse Skole.

— Det er så ærgerligt. Det er svært at være glad lige nu, men vi må også indrømme, at vi selv er ude om det. Vi kom til rigtig mange chancer, men afsluttede dårligt eller ramte ikke målet, sagde de to skuffede drenge.

Sunny og Mahmut. (Foto: Henrik Oksholm)
Sunny og Mahmut. (Foto: Henrik Oksholm)
 

Sunny og Mahmut er dig ikke mere skuffede end, at de lover at blive ved med at spille fodbold – og det e godt for os, der kan lide at se underholdende fodbold.