Annonce:
Annonce:

'Kornene' høstede sejren

Frem og tilbage: Der var masser af mål i mandagens opgør

Der var hård kamp om boldene i tæt affære. (Foto: Allan Gade)
Der var hård kamp om boldene i tæt affære. (Foto: Allan Gade)
Annonce:

Mandag tog pigerne fra Frederiksværk Skole Enghave imod Kornmarkskolen. 

Enghaveskolens piger i Frederiksværk var gået grundigt til værk, som led i forberedelsen til skolefodboldturneringen.

Skolen har aldrig rigtig gjort sig gældende i turneringen. Det er altid blevet til et hurtigt exit. Holdets træner Tino Uhlott udtalte sig før kampen til Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Jeg har samlet alle potentielle spillere fra skolens piger og drenge i samarbejde med fodboldklubberne i Melby, Frederiksværk og HGI Hillerød. Det har jeg gjort, fordi jeg vil samle de bedste fodboldspillere og ikke skæve til spillernes størrelse og hvem, der kunne klare sig bedst lige i nuet.

- Målet er at slå igennem næste år. Man har vel lov til at have ambitioner. Hvis muligt skal spillerne også se finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold, som inspirationskilde for dem, udtalte den begejstrede træner.

Annonce:

Se kampfakta her.

Kneben sejr

Et hoved lavere
Da man så de to hold stille op for at hilse på hinanden, kunne man godt være lidt bekymret på Enghaveskolens vegne. Pigerne fra Kornmarken var generelt sådan cirka et hoved højere. Der var derfor flere tilskuere, der var bekymret for, hvordan det skulle gå.

Bekymret var dog ikke den lille Enghave-pige Sara Dawall. En friløber fra banens midte holdt hun tæt ind til kroppen og udplacerede den fremstormende målmand. 1-0 til Enghaveskolen inden for fem minutter.

Sara Dawall sparkede tre mål i kassen, men det var ikke nok. (Foto: Allan Gade)
Sara Dawall sparkede tre mål i kassen, men det var ikke nok. (Foto: Allan Gade)

Manglede ishockey-stav

Flot detalje ikke nok
Inden pausen slog hun til igen, efter at Kornmarks-pigerne var kommet foran 2-1. Fra en meget spids vinkel og sparkede hun bolden i mål. En så svær detalje at fodbolddrengene, der skal spille i Armenien i aften, burde have haft adgang til, at se hvordan man gør. Her var en pige, der turde og kunne.

Annonce:

— Jeg spiller i den lokale klub i Frederiksværk, var alt, hvad Sara havde lyst til at sige i pausen. Koncentrationen skulle holdes.

Sara Dawall fik scoret endnu en gang, men det slog ikke til. Kornmarkskolen høstede nemlig sejren og ved slutfløjt havde de vundet kampen med 5-3.

Træner Tino Uhlotts ambitioner må så planmæssigt vente til næste års skoleturnering.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: