Kyniske Kingo

Effektivitet: Gjorde det onde ved modstanderen

Gæsterne var mest kyniske i opgøret. Foto: Erik Larsen
Gæsterne var mest kyniske i opgøret. Foto: Erik Larsen

Det blev et tæt opgør, da Toftehøjskolens drenge på hjemmebane tørnede sammen med drengene fra Kingoskolen.

Toftehøjskolens træner, Michael, sagde inden opgøret:

- Vores hold består primært af spillere fra 9. klasse, og vi har brugt et par idrætstimer til at tale taktik og placeringer på banen, og drengene har selv stået for det.

Vi fik også fat i Kingoskolens træner, Daniel, og han kunne fortælle følgende:

- Vi har haft to udtagelser, og vi synes, vi er nået frem til en stærk holdopstilling, da vi har flere spillere med, der spiller på eliteplan.

Se kampfakta her.

Gæsterne var en klasse bedre end hjemmeholdet. Foto: Simon Fenger Jensen Sjællandnord Kun et hold på banen

Gæsterne bedst
Efter flere gode angreb blev det til et føringsmål til gæsterne fra Kingoskolen i det 22. minut, hvor der kom et indlæg fra højre og derefter en nedfalds bold, som Victor Sehnberg fik fat i. Han sendte bolden mellem benene på den ellers fortræffelige målmand Mathias Hilton til 1-0 for gæsterne.

Det var også stillingen ved pausen, og her fik hjemmeholdet at vide, at der skulle kæmpes noget mere, og det resulterede i udligningen til 1-1 i det 54. minut. Marcus Wiberg kæmpede sig fri lige over midten og styrtede mod målet.

Med et flot spark med venstre-skøjten placerede han bolden i det lange hjørne. Nu begyndte tilskuerne at tænke på en straffesparkskonkurrence, men der skulle ske mere endnu i den ordinære kamp.

Tre minutter senere fik Kingoskolen hjørnespark i højre side, og Victor Sehnberg sparkede bolden fint indover. Emil Lund steg godt til vejrs og fik headet bolden hårdt mod mål, og selvom Mathias Hilton havde hænderne på, kunne han ikke forhindre, at slutresultatet blev 2-1 til KIngoskolen.

Kingoskolen er dermed videre til næste runde efter en smal sejr på 2-1 over Toftehøjskolen.