Annonce:
Annonce:

Lærkerne fløj højest

Sejr: Lærkeskolens piger gav den gas og snuppede en sikker sejr

Lærkeskolen havde masser af spil og chancer. (Foto: Jonas Vestergaard)
Lærkeskolen havde masser af spil og chancer. (Foto: Jonas Vestergaard)
Annonce:

Det stod allerede klart under opvarmningen, at det var to hold med to forskellige indgangsvinkler, der gik på banen fredag formiddag i Ølstykke. Hjemmeholdet fra Bækkegårdsskolen lagde ud med at skyde lidt på mål og ellers bare gå og hygge sig lidt med smil på læben. Holdet fra Lærkeskolen leverede derimod en noget mere organiseret og målrettet opvarmning.

Selvom kampen på banen skulle blive en ret ulige affære, blev der ikke fra nogen af holdenes side vist en uengageret attitude. Der blev kampen igennem kæmpet for enhver bold.

Se kampfakta her

Annonce:

Hurtige lærker
Pigerne fra Lærkeskolen lagde virkelig hårdt ud. Inden for de først fem minutter havde de et utal af store chancer. Kun guderne må vide hvordan det lykkedes dem at brænde så meget. Bækkegårdsskolen havde tydelige problemer med at få bolden frem ad banen. Derfor kunne de heller ikke holde stand, da Lærkeskolens playmaker Maria Munch flot stak Stine Gadegaard i dybden til 1-0.

Så skal den puttes ind. (Foto: Jonas Vestergaard)
Så skal den puttes ind. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Angrebet efter var den gal igen for Bækkegårdsskolen, da Sophie Jonasson gjorde det til 2-0. Selvom dette kunne have knækket pigerne fra Bækkegårdsskolen, var det ikke tilfældet, tværtimod. Holdet begyndte at få lidt overtag i kampen og de to offensive profiler Isabella Emanuel og Sofie Højer begyndte at blomstre og begge havde gode tilbud. Derfor var det synd, at Lærkeskolen fem minutter før pausen kunne slå en kontra og Stine Gadegaard kunne gøre det til pausestillingen 3-0.

Kruse-nde sikker sejr

Seriøs sejr

Annonce:

Hårdt kæmpende Bækkegård
Anden halvleg blev meget en kopi af første. Lærkeskolen havde klart mest at byde på, men havde fortsat problemer med, at putte den det sidste stykke. En stor del af den ære, kunne tilfalde Bækkegårdsskolens centerforsvar Annica Jacobsen. Annica spillede en stor kamp og kunne gentagne gange redde den værste storm af.

Annica og resten Bækkegårdsskolen var dog magtesløse overfor ren klasse. Derfor kunne Stine Gadegaard  lave yderligere to mål, mens Astrid Pedersen også kunne smække to ind til slutresultatet 7-0. På den måde er Lærkeskolen videre til næste runde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: