Legende let

Målamok: Hjemmeholdet fik hamret intet mindre end 20 mål i kassen

Der var enormt pres på Bistrup-målet i kampen. (Foto: John Froman)
Der var enormt pres på Bistrup-målet i kampen. (Foto: John Froman)

Sjælsøskolens drenge tog imod drengene fra Bistrupskolen.

Sidste år måtte hjemmeholdet forlade turneringen meget tæt på finalen. På trods af, at der er skiftet hele seks spillere ud i forhold til dette mandskab, var der ingen slinger i valsen og på fornem vis vandt et veloplagt hjemmehold 20-1 og er klar til nye opgaver.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Mai-gisk

Hurtigt på vinderkus
Der skulle gå blot tre minutter, før Sjælsø var på vinderkurs. Sidenhen gik det slag i slag, og ved pausen stod det hele 9-0.

Vi havde fået mange virkelige flotte scoringer at se. Anført af holdets anfører Emil Vrang blev vi forkælet med angrebsfodbold, hvor hele 11 spillere kom på scoringslisten. Dagens mest scorende spiller blev Rasmus Matinus, der med sin hurtighed ikke levnede gæsternes Mads Frimand i Bistrup-målet mange chancer. 

Bistrup-målmand Mads Frimand havde en hård dag på kontoret. (Foto: John Froman)
Bistrup-målmand Mads Frimand havde en hård dag på kontoret. (Foto: John Froman)
 

Der skal lyde en stor ros til alle Bistrup-spillerne, der kæmpede godt, men man må blot konstatere, at Sjælsø er et virkelig godt hold.

Flot detalje fra gæsterne
Kampens måske flotteste detalje tilfaldt trods alt gæsterne, der i det sidste minut tilkendtes et hjørnespark.

Kampen stod 20-0, men alligevel satsede Bistrup-drengene på at slutte af med maner. Nogle gange sker der noget, man bare ikke kan forklare og dette skete altså i dag. Bolden blev sparket ind over og med et fantastisk drømmehug hamrede Kasper Petersen bolden helt op i krydset.

Kampen sluttede dermed med en reducering til 20-1.

Vi fangede anfører fra Sjælsøskolen Emil Vrang til en kommentar. 

—Vi vil i gerne frem til kredsfinalen, og herefter må vi se, hvad der sker. Vi har sagt farvel til seks spillere fra sidste år, men de nye og unge kræfter, der erstatter dem, er gode. Vi er stærke offensivt, og vi kender hinanden godt, lød det efter kampen fra anføreren.