Lundtofte lå på lur

Huggede til: Selvom udeholdet havde de bedste chancer, løb hjemmeholdet med sejren

Der blev fightet i alle dueller. Foto: Søren Møller
Der blev fightet i alle dueller. Foto: Søren Møller

Det blev et brag af en kamp, som begge hold kan være stolte af. De to hold fra Lundtofte Skole og Skovlyskolen stod godt til hinanden i dagen kamp. Hedebølge eller ej, så gjorde begge mandskaber det fortrinligt, og vi blev vidne til en ganske underholdende kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Det underholdende var i, at chancerne fulgte med.

Se kampfakta her.

Ude med meget ungt hold

Drengene gik til den. Foto: Søren Møller
Drengene gik til den. Foto: Søren Møller

Kom bedst fra land
Lundtofte kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran på en fri løber til deres hurtige angriber Christoffer Aakersø. Christoffer rundede målmand Sebastian i Skovly målet og 1-0 til hjemmeholdet.

Siden skulle Lundtofte komme på 2-0, da Andreas Zikas stille og roligt satte en inderside på. Dette blev måske lidt af en sovepude, for nu kom Skovlyskolen bedre med i kampen og overtog det meste af spillet.

Dette gav pote efter 20 minutters spil. De fik et frispark uden for feltet. Bolden blev rettet af i muren og sprang hen til Jacob Kjær, som kunne sende den ind i nettaget og reducere til 2-1.

Der blev reduceret til 2-1. Foto: Søren Møller
Der blev reduceret til 2-1. Foto: Søren Møller

Resten af første halvleg blev en stillingskrig, hvor det meste af spillet foregik i på banens midte med masser af nærkampe.

Vendte kampen efter pausen

Kom bedre ud
Pausen må have bekommet Skovlyskolen bedst, for de startede som lyn og torden og havde nu alt spillet. Så det virkede helt fortjent, at de fik udlignet til 2-2 efter 36. minutters spil ved Alexander.

I næste minut havde Lundtofte Skole et af deres få angreb i anden halvleg, men første målscorer Christoffer Aakersø brændte den store chance. Skovlyskolen pressede nu for at fremtvinge en afgørelse, og de havde alt spillet.

De fik da også bolden ind i Lundtoftemålet, men kampens dommer annullerede scoringen for offside.

Fight. Foto: Søren Møller
Fight. Foto: Søren Møller

Og så ud af ingenting fandt Lundtoftes Pouyan Akbarpour sin holdkammerat Andreas med en flot dyb stikning, og Andreas scorede sikkert til 3-2 stik imod spillet og chancerne.

Få minutter før tid havde Andreas igen en stor chance for at lukke kampen til 4-2, men han valgte at springe over bolden, så en helt fri medspiller kunne skyde i stedet for selv at afslutte.

I de døende sekunder havde Skovlys anfører Nikolai Hertz muligheden for at få kampen i straffespark, men hans skud blev flot reddet af Lundtoftes målmand Sylvester Torp.

Bamserne til Lundtoftes Andreas Zikas og Skovlys Nikolai Hertz, og fairplayhåndklæde til Skovlys Mikkel Lund.