Lyn, torden og Frederik

Blitz og brag: Spillede om kap med vejret

Frederik Burchardi var et spændende bekendtskab i Nærum Skoles kamp. (Foto: John Froman)
Frederik Burchardi var et spændende bekendtskab i Nærum Skoles kamp. (Foto: John Froman)

Vejret var ikke det bedste, da Nærum Skole og Hørsholm Skoles drenge tørnede sammen. Der var torden i luften, men det må virkelig have insprireret de grønblusede Nærum-drenge, der startede som lyn og torden.

Efter blot 22 sekunder bragte kampens helt store profil, Frederik Buchardi, Nærum Skole foran 1-0 på et godt gennembrud, hvor Hørsholm-drengene ikke helt var , hvor de burde have været.

TV: Dam dirigerede forgæves

TV: Detaljernes kamp

Tidlig afgørelse?
I en ganske underholdende kamp, hvor især Nærum Skole i lange perioder  viste fine takter, blev der spillet teknisk god fodbold. I det femte minut bragte Nicklas Spangsgaard Nærum yderligere foran. Det virkede som om, kampen var tidligt afgjort.

Men Hørsholm Skole har i Uffe Høy en fantastisk fighter. Ud af ingenting skabte den hurtige angriber spænding i opgøret med et flot mål. Pludselig var der fornyet spænding.

Begge hold gik til pause med en fornemmelse af, at dagens opgør kunne vindes. Man kunne forvente, at Hørsholm Skole havde lært af første halvleg og hurtige mål. Men nej.

Optrådte som et hold

Skov-Huggeren

Deja vú
Bolden blev givet op og blot 16 sekunder senere, havde Nærum-drengene gjort sig selv kunststykket efter, og i tråd med vejrguderne bragte de lyn og torden ned på kunstbanens flade terræn. Denne gang hed målscoreren Jonas Lehrmaan.

Da Nicklas Spangsgaard bragte Nærum yderligere foran med 4-1, var opgøret endeligt afgjort.

Der skal lyde en stor ros til gæsterne fra Hørsholm Skole. Holdet viste super indstilling og mange gode tekniske detaljer, men i dag var Nærums grønblusede drenge bare bedre. Kampen sluttede med en fortjent 4-1-sejr i en velspillet og underholdende kamp. Nærum viste i glimt, at holdet måske kan gå langt i år. Holdet har flere dygtige spilere og netop dagens første målscorer, Frederik Buchardi, var en af dem.