Annonce:
Annonce:

Mål-søstrene

Skarpe søstre: Anna og Isabella tog teten og scorede sammenlagt fire mål

De skarpe søstrene Lausten. (Foto: Allan Gade)
De skarpe søstrene Lausten. (Foto: Allan Gade)
Annonce:

Hanebjerg Skole fra Brødeskov i udkanten af Hillerød skulle i kamp for første gang i turneringen i dag. Det vil sige, at de havde vundet den første kamp med 3-0, men den var vundet på skrivebordet, da de havde fået en teknisk sejr, da udeholdet ikke var klar til at møde dem.

Se kampfakta

Over for dem stod i dag Grønnevang skole fra Hillerød, der havde vundet en kneben sejr på 2-0 over Marie Mørks Skole i første runde, også fra Hillerød.

Søstrene Lausten udgør den spektakulære del af Hanebjerg-holdet. De er kendt som fidusmodtagere også i forrige års skoleturnering, altså gamle kendinge. Storesøster Isabella og lillesøster Anna.

Et kuriosum er tillige, at Isabella har en tvillingebror, som også er at finde på drengeholdet, navnet er Mathias.

Målmanden i marken

Annonce:

Søstrene åbnede ballet
Storesøster tog teten og bragte hjemmeholdet foran efter otte minutter, da hun kæmpede sig igennem i højre side og scorede sikkert.

Inden pausen tog lillesøster over og bragte hjemmeholdet på 2-0.

Efter en utrolig regnvåd nat i Hillerød, var de mørke skyer nu forsvundet over idrætsanlægget. Det var de dog ikke i Grønnevang-pigerne og deres træners ansigter. Der var ikke rigtig pondus på holdet til at kunne stille noget op mod målsøstrene fra Hanebjerg.

— Husk piger: få nu trykket spillet højere op på banen. Husk at tilbyde jer og kig op og spil Isabella, der mange gange ligger lidt alene derude på fløjen, lød det fra træner Jan Birkholm fra den anden lejr, nemlig Hanebjerg, som var væsentligt bedre kørende.

Storesøster Isabella huserede på højre fløj. (Foto: Allan Gade)
Storesøster Isabella huserede på højre fløj. (Foto: Allan Gade)

To gange William

Kort inde i anden halvleg trak målsøstrene esset. Anna Lausten gjorde det til 3-0 og lidt senere til 4-0. Der var ikke så meget mere, at komme efter. Fine præstationer af Grønnevangs Emily Meyer og Dasha Andersen.

Annonce:

Clean sheet til Hanebjerg Skole og tilsammen fire mål af målsøstrene Lausten. I næste runde skal de møde vinderen af kampen mellem Kornmarkskolen og Frederiksborg Byskole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: