Målræv på kassen

Overbevisende: Otte kasser sendte Bistrupskolen ud i mørket

Gæsterne fra Skovvangskolen på bolden. Foto: Søren Møller
Gæsterne fra Skovvangskolen på bolden. Foto: Søren Møller

Ét af mandagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Bistrupskolen og Skovvangskolen, og det var udeholdet fra Skovvangskolen, der trak det længste strå.

Se kampfakta her.

Skovvangskolens pigehold har dog et målmandsproblem. Der er ikke rigtig nogen, der står på mål, så det er ofte en markspiller, der indtager pladsen mellem stængerne for Skovvangskolen. I mandagens kamp valgte de at sætte deres topscorer Julie Pedersen ind i buret.

Afløste med manér
Julie spiller normalt angriber og er en vaskeægte målsluger, så der skulle også findes en afløser, som kunne sparke kuglen i kassen. Og det gjorde de så sandelig også. For inden for de første 20 minutter havde Mille Pedersen scoret tre gange.

Og med en scoring yderligere fra Mille Pedersen og en fra Terese Huaug stod det 5-0 til gæsterne, da dommeren fløjtede til pause.

Det var ikke et mål for meget, for Skovvangskolen var bare bedre i alle spillet facetter. Bistrupskolen kæmpede det bedste, de havde lært, men det var langtfra nok.

Mille Møller scorede til 1-0 på straffespark. Foto: Søren Møller
Mille Møller scorede til 1-0 på straffespark. Foto: Søren Møller

Skoven blev fældet

Kvitterede med et hattrick
Da Skovvangskolen satte Julie Pedersen ud i marken på sin vante plads, kvitterede hun selvfølgelig med at lave tre hurtige kasser i anden halvleg.

Mens opgøret var i gang, fik Ekstra Bladet Skolefodbold en kort kommentar fra Katinka Banke, som tog plads på Skovvangskolens bænk.

- Jeg har gået til fodbold, men er stoppet med at spille i Allerød. Nu bruger jeg min tid på heste, men det er da dejligt at være med på skoleholdet. Vores lærer kom og spurgte, om jeg ville hjælpe, og selvfølgelig ville jeg det, fortalte hun.

- Det kunne være rigtig sjovt at komme langt i turneringen men lad os nu se, sagde den enlige udskiftningsspiller.

Opgøret sluttede 8-0 til Skovvangskolen, der dermed er videre til fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold. Her skal de møde Birkerød Privatskole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Bistrupskolen - Skovvangskolen, 0-8

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Nicoline Glud, Bistrupskolen
Mille Pedersen, Skovvangskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Signe Bouet, Bistrupskolen