Måltyv lagde fundamentet

Klar fra start: Carl Emil banede vejen for gæsterne

Gæsternes Carl Emil i duel med værternes keeper. Foto: Søren Møller
Gæsternes Carl Emil i duel med værternes keeper. Foto: Søren Møller

Ligesom pigerne tørnede drengene fra Bistrupskolen og Skovvangskolen også sammen i dag, og også her trak Skovvangskolen det længste strå.

Se kampfakta her.

Inden kampen talte Ekstra Bladet Skolefodbold med Malte Lytje fra Skovvangskolen, der var fortrøstningsfuld forud for dagens kamp.

- Jeg syntes trods alt, vores modstandere i dag er bedre, end dem vi mødte sidst. Der vandt vi også med 9-0, så der er mere modstand. Jeg håber, vi vinder i dag, og jeg tror, det er Sjælsøskolen, vi så skal møde næste gang. Jeg ved, at de har et godt hold, så det bliver spændende. Men jeg tror godt, vi kan vinde. Det kunne være sjovt at komme langt i dette års turnering, sagde Malte fra Skovvangskolen.

TV: Okserne fra Hammel

Scorer, som det passer ham
Og Malte havde flere gode grunde til at være optimistisk inden dagens opgør. Blandt andet på grund af én spiller, som skulle få afgørende betydning for opgøret.

I angrebet har Skovvangskolen nemlig Carl Emil, der med sin højde har en stor fordel i forhold til sine modstandere. Han er hurtig, boldsikker og scorer mål, som det passer ham med den største selvfølge.

Sådan var det også i dag, for efter 12 minutter havde Carl Emil bragt sit hold foran med 2-0. Skovvangskolen var bedst i alle spillets facetter, selvom Bistrupskolen forsøgte.

Carl Emil, der endnu en gang volder værternes målmand problemer. Men er keeperen på skovtur? Foto: Søren Møller
Carl Emil, der endnu en gang volder værternes målmand problemer. Men er keeperen på skovtur? Foto: Søren Møller

Målræv på kassen

Spilletid til alle
Inden pausen havde Mikkel Alsted så bragt udeholdet foran med 3-0. I anden halvleg begyndte udeholdets træner så at give de forskellige profiler hos Skovvangskolen en pause på bænken. Det faldt ikke i god jord hos Carl Emil og Mikkel Fredsgård, der var ivrige efter at spille.

- Når nu vi fører 3-0, og der kun er 15 minutter tilbage at spille i, så skal alle havde spilletid, mente træneren.

Dette blev så accepteret, og kampen gik videre. Begge kom dog på banen igen, så der var slet ingen sure miner.

Carl Emil skyder på kassen. Foto: Søren Møller
Carl Emil skyder på kassen. Foto: Søren Møller

Skoven blev fældet

Prøver lykken i Brøndby
Da Mikkel Fredsgård sad på bænken, fik vi en kort kommentar fra ham.

- Jeg spiller til daglig i Brøndby, og vi træner fem gange om ugen. Så der går meget tid med transport. Især, når det er myldretid, så kan det tage en lille time at komme frem og tilbage. Men det er nu engang det, der skal til, hvis man vil prøve lykken i en stor klub og bor et godt stykke derfra, fortalte han.

Vi spiller alle på et eller andet klubhold, så vi håber da, vi kan komme langt i denne turnering, lød det enstemmigt fra gæsternes lejr.

Inden slutfløjt fik Alexander Vogel også nettet en enkelt scoring, og dermed sluttede opgøret 4-0 til gæsterne. I næste runde skal de møde Sjælsøskolen.

Værterne på bolden. Foto: Søren Møller
Værterne på bolden. Foto: Søren Møller

KAMPFAKTA:

Resultat:
Bistrupskolen - Skovvangskolen, 0-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Lauritz Berning, Bistrupskolen
Frederik Alsted, Skovvangskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Gustav Dahl, Bistrupskolen