Massakre i målorgie

Udspillet: Var sin modstander overlegen

Drengene fra Trongårdsskolen viste på intet tidspunkt medlidenhed i opgøret mod Lindegårdsskolen i et lokalopgør på et lækkert græstæppe på banerne bagved Lyngby Stadion.

Se kampfakta her.

Se også: Uskarpe værter videre

Erfaring gjorde forskellen
Trongårdsskolen smadrede modstanderne med hele 19-2, og der var helt tydeligt enorm klasseforskel på de hold. Vinderne havde gode spillerne på alle pladser, og samtidig viste de en aggressivitet, der kom helt bag på modstanderne, da de ikke fik lov til at få bolden under kontrol.

I sidste års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold nåede Trongårdsskolen til femte runde og en stor del af spillerne er også med på holdet i dette års turnering.

- Det er helt oplagt, at vi har fået en del mere fysik ind på holdet i år. Vi håber på, at vi kan nå endnu længere i årets turnering. Det første opgør mod Lindegårdsskolen tegnede absolut lovende, men der venter hårdere modstander hen ad vejen, lød det fra Trongårdsskolens træner Allan Hørringsen efter opgøret.

En del af spillerne fra Trongårdsskolen er aktive i Lyngby Boldklub eller Lundtofte. Det er tydeligt, at spillerne også kender hinanden godt på holdet og sammenspillet er velfungerende, ligesom det er en fornøjelse at se de mange dybdeløb, der ofte gør ondt på modstanderne.

Hjemmeholdet var naturligvis glade i løbet af kampen, og de fik også rosende ord på vejen af træneren. Foto: Niels Torp
Hjemmeholdet var naturligvis glade i løbet af kampen, og de fik også rosende ord på vejen af træneren. Foto: Niels Torp

Se også: Kyniske Kingo

God trio
Uden at man skal fremhæve for mange, så var trioen fra Trongårdsskolen, Kasper Topshøj, Sebastian Zamorski og Kasper Brandt Haurum i særklasse og viste sublime detaljer. De diskede også op med en eminent teknik samt suveræn boldføling, og det er med garanti navne, som vi kommer til at høre nærmere om i fremtiden på fodboldbanen.

Gæsterne fra Lindegårdsskolen kæmpede det bedste, de havde lært. De få sporadiske angreb skyldes hovedsagelig den målfarlige, Nicholas Christiansen, mens også den fikse Mikkel Hansen faldt i øjnene med følte afleveringer og et godt mål i slutningen af opgøret.

I øvrigt var det meget positivt, at spillerne fra Lindegårdsskolen på intet tidspunkt begyndte at slå op i banen, men tværtimod kæmpede med fair midler til slutfløjtet. I de sidste 30 minutter overtog Daniel Hansen, målmandstrøjen, og han var stærkt medvirkende til, at målscoreren ikke blev betydeligt højere til modstanderne. Han diskede op med flotte redninger og gik frygtløst ud i angriberne, når han blev overladt hele alene efter gennemspillede angreb.

Det bliver spændende at følge Trongårdsskolen i deres videre færd i Ekstra Bladet Skolefodbold. Meget tyder på, at de når rigtig langt, hvis de kan bibeholde det tekniske niveau og den gode 'teamspirit', der hersker på holdet