Mia målmager med syv mål

Stærk angriber: Den dygtige offensivspiller bag Nærum Skoles flotte sejr

Mia (i lyseblå) spillede forrygende og lavede syv mål. Foto: John Froman
Mia (i lyseblå) spillede forrygende og lavede syv mål. Foto: John Froman

Opgøret mellem Nærum Skole og Droninggårdskolen blev en flot fodboldopvisning af pigerne fra Nærum.

Se kampfakta her

Storsejr
Med en flot 11-0-sejr er holdet klar til næste runde, og kan holdet fortsætte de offensive takter, venter der endnu et målrigt opgør, næste gang de går på banen.

TV: Anfører: Vi er en god årgang

Kampen startede lidt forsigtigt fra begge sider. Der var ingen tvivl om, at flere af pigerne fra Dronninggårdskolen ikke havde spillet så meget fodbold inden opgøret - modsat Nærum-pigerne, der alle spiller fodbold til daglig.

Der gik syv minutter, før Astrid satte sidste fod på bolden og dermed bragte Nærum foran 1-0. Som kampen skred frem, stod det klart, at det var Davids kamp mod Goliat.

Eva med fire mål: Dejligt at gå videre

Kæmpede godt
Flot fight fra Dronninggård gjorde dog, at de kun var bagud 3-0 ved pausen.

Anden halvleg blev endnu mere på Nærum Skoles præmisser, og Mia satte sidste fod på hele seks bolde mere. Dermed lavede hun syv mål i kampen, mens Astrid lavede tre og Louise et.

Frisparksperle og rutinerede øjne

Stærk angriber
Stor ros til Dronninggårdskolens piger, der aldrig gav op. Stor ros til især Rosa og Anne, der viste stor klasse og fortjent modtog fidusbamse og fairplay-håndklæde efter opgøret.

Den syvdobbelte målscorer Mia modtog bamsen for Nærum Skole. Det bliver spændende at se, om holdet kan fortsætte deres måljagt i den næste kamp.

Hattrick-helt: Husker ikke hvordan jeg gjorde