Mikkels mesterværk

Samspil på højt plan: De 'grønne' drengene viste overskud og lækkert spil

Mikkel Vindelev var kampens helt store oplevelse. (Foto: Allan Gade)
Mikkel Vindelev var kampens helt store oplevelse. (Foto: Allan Gade)

Tirsdag tog drengene fra Grønnevang Skole imod Marie Mørk Skoles drenge. Kampen blev utroligt velspillet og der kom hurtigt fokus på banens bedste spiller, Mikkel Vindelev. Han spiller i B93 og hans præstation specielt i første halvleg imponerede. Mikkel var dog ikke alene, da han sammen med nogle af hans kammerater var noget af et dreamteam.

Se kampfakta her.

Drengene fra Grønnevang viste stor styrke i kampen. (Foto: Allan Gade)
Drengene fra Grønnevang viste stor styrke i kampen. (Foto: Allan Gade)
 

6-8-10-11
Hemmelig kode til bankboksen? Nej, det var rygnumrene på de spillere, der leverede en pragtfuld første halvleg for Grønnevang Skole. Præsentation: Nr. 6 er Jonas Kristensen, Nr. 8 er Mikkel Vindelev, Nr. 10 er Peter Jørgensen, Nr. 11 er Maiwand Durani. Så skal man da heller ikke glemme Soner Cetiner, der i anden halvleg scorede direkte på hjørnespark. Resultatet blev et nederlag på 2-6 til Marie Mørk Skole. Dog kunne de tage hjem med oprejst pander. De havde leveret en mandfolkeindsats og kæmpede sig også til deres chancer.

Peter 'Kian' Jørgensen spiller 'bare' i Hillerød. (Foto: Allan Gade)
Peter 'Kian' Jørgensen spiller 'bare' i Hillerød. (Foto: Allan Gade)
 

Peter 'Kian' Jørgensen
Der var stor tilfredshed og skævt smil fremme hos træner Martin Ommundsen efter kampen.

- Vi prøver selvfølgelig at nå så langt som muligt. Vi ved jo ikke, hvilke andre hold vi kommer til at møde, så foreløbig satser jeg som minimum på fjerde runde. Og tag ikke fejl af de 3-4 små spillere, vi har på holdet. Prøv at se deres teknik og nyd det, sluttede den åbenlyst tilfredse træner til Ekstra Bladet Skolefodbold.

Grønnevangs nr. 10 Peter Jørgensen er sit holds svar på FC Midtjyllands Kian Hansen. De ligner også hinanden.

- Jeg spiller bare her i Hillerød, sagde Peter nærmest lidt undskyldende efter kampen, da Ekstra Bladet Skolefodbold spurgte, hvor han spillede.