Mini-Modric med hattrick

Spilstyrer: Ung spilfordeler sørgede for storsejr

Nem dag på jobbet for Søagerskolen, som vandt med hele 7-0. Foto: Gert Smistrup
Nem dag på jobbet for Søagerskolen, som vandt med hele 7-0. Foto: Gert Smistrup

Michael Skolen har ikke vundet ret mange kampe i de tidligere år, og i fjor fik også de en stor øretæve. Holdets målmand, Alfred Maslen, håbede dog på et bedre resultat i år. Men det blev svært, da der var flere drenge med i år, som ikke var vant til at spille fodbold. Se kampfakta her.

Tempofyldt
Kampen startede i et fint tempo med gæsterne fra Søagerskolen i den dominerende rolle, men værterne forsvarsspiller Magnus Renaberg dækkede godt op, og Alfred Maslen tog, hvad der kom af skud på mål. Ihab Azzam og Laurits Rasmussen fra udeholdet spillede godt sammen oppe foran og var skyld i flere hjørnespark, der dog ikke blev farlige.

Se også: Erfaringen gav pote

Modric-overblik
Efter otte minutter drønede Magnus Renaberg et langskud i kassen til 1-0 til gæsterne, der efterfølgende fortsatte presset på værterne. Forrest i dette pres gik holdets Luca Modric, Laurits Rasmussen, som udviste stort overblik som holdets spilfordeler. Værterne formåede dog at dæmme op for det meste, men efter 20 minutter gik den ikke længere. Her bragte Ihab Azzam nemlig sit hold foran med 2-0 efter en scoring tæt på mål.

Værterne forsøgte momentvis at svare igen, men det blev kun til lange bolde op ad banen, da de havde travlt med at dække op.

I pausen talte værterne om, at de skulle hjælpe hinanden noget mere og stå tættere sammen i kæderne.

Laurits Rasmussen spillede en flot kamp for gæsterne. Foto: Gert Smistrup
Laurits Rasmussen spillede en flot kamp for gæsterne. Foto: Gert Smistrup

Se også: TV: Casper Christensen sikrede sejr

Ren walkover
Udeholdet fortsatte presset fra første halvleg, men hjemmeholdet dækkede godt op og gjorde det svært for gæsterne at komme igennem. Men fem minutter inde i anden halvleg gik det galt for værterne, for Magnus Westberg scorede nemlig sit andet mål. Et drøn helt oppe i trekanten. 3-0.

Alfred Maslen havde en svær dag i Michael Skolens mål. Foto: Gert Smistrup
Alfred Maslen havde en svær dag i Michael Skolens mål. Foto: Gert Smistrup

Se også: TV: Byggede bro til anden runde

Nu var hjemmeholdet ved at være møre, og Magnus Westberg gik efter et hattrick, men bolden ramte Laurits Rasmussen på vejen ind, og det stod 4-0. Værterne skiftede målmand, så Alfred kunne komme ind på banen at se, om han kunne gøre en forskel. Det hjalp ikke så meget, for et par minutter efter stod det 5-0. Et par minutter før slut scorede Laurits Rasmussen et flot mål efter en solotur igennem forsvaret til 6-0. Og lige efter fuldendte han sit hattrick til 7-0, der også blev kampens resultat.