Annonce:
Annonce:

Nedtur i overtiden

Av: Gjorde klar til straffesparkskonkurrence, men det blev kun til ét spark fra 11-meterpletten

Thomas Gram. (Foto: Allan Gade)
Thomas Gram. (Foto: Allan Gade)
Annonce:

Der var rumlen og mumlen i omklædningsrummet hos Trørødskolens drengehold efter kampen mod Dronninggårdsskolen. De havde tabt 1-0.

Der var stor ærgelse at spore hos samtlige af de skuffede rødklædte Trørød-spillere.

Se kampfakta her.

Kampen var velspillet og ualmindeligt tæt. Problemet for Trørød-drengene var bare, at de ikke fik scoret på deres chancer. Blandt flere chancer, sås gode og farlige præstationer af Johannes Wogelius og Christoffer Bøwig.

Generelt blev det dog forsvarernes dag. Hos Trørød strålede Alexander Al-Gamour, som den sikre og stærke forsvarsklippe. Alexanders holdkammerat, Thomas, er også glad for at spille på hold med ham.

Forsvarsklippen Alexander. Ham slår man sig på. (Foto: Allan Gade)
Forsvarsklippen Alexander. Ham slår man sig på. (Foto: Allan Gade)

TV: Stor sejr, men offside-problemer

Annonce:

— Vi spiller i samme klub i BSV Søllerød. Alexander er en spiller, som man skal køre godt uden om, for ellers slår man sig på ham. Vi frygter ham i Søllerød. Vi kalder ham AG, for efternavnet er lidt svært.

Dronninggårdskolens man of the match var også en forsvarsspiller. Frederik Andersson fungerede også som forsvarsklippe, men han var også holdets spilfordeler og havde mange gode chanceskabende afleveringer.

Afgjort i overtiden
Bedst som kampen begyndte at ligne én, der skulle afgøres i straffesparkskonkurrence, faldt afgørelsen. Dommerens ur var gået ind i overtiden. Og så endte det ikke med fem straffespark til hver, men til ét til hjemmeholdet. Det var en kold spand vand i hovedet på Trørød-drengene.

Tre profiler i nærkamp. (Foto: Allan Gade)
Tre profiler i nærkamp. (Foto: Allan Gade)

TV: Drømmemål sikrede sejren

Forsvarsklippen 'AG' blev skubbet omkuld i straffesparksfeltet. I faldet tog han derved bolden med hånden i det kriminelle felt. Straffespark.

På straffesparket scorede Gustav Bendixen. Han brændte i første omgang, men på riposten bankede han bolden i nettet.

Annonce:

Det var forklaringen på, at Trørød-drengene skumlede efter kampen. Under nedkølingen var der dog også en erkendelse af, at de selv skulle have afgjort kampen. De havde overtaget i spillet, men kunne bare ikke score.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: