Oppe mod overmagten

Tabte stort: Kunne intet stille op

Hjemmeholdet måtte flere gange i opgøret losse bolden væk fra eget felt. Foto: Allan Gade
Hjemmeholdet måtte flere gange i opgøret losse bolden væk fra eget felt. Foto: Allan Gade

Helsingør Privatskoles drenge er ikke i en situation, hvor man er vant til sejre. Forrige år måtte man lide den tort at tabe med hele 30-0 til Nordvestskolen. I år skulle der lægges ud mod Hellebækskolen, og lidt bange anelser var der da også tilstede hos hjemmeholdets spillere.

Første halvleg blev da også en ensidig forestilling. Hellebækskolen havde det rigtig sjovt, og var det ikke for offside kendelser, så kunne det være gået meget værre for Privatskolen.

Det var åbenlyst, at det haltede gevaldigt i forsvaret ifølge hjemmeholdets holdleder Yusuf Corap:

- Vi har lagt vægt på at styrke midtbanen og bruger vores stærkeste spillere her, men som halvlegen har udviklet sig, så skal der ske ændringer. Derfor sætter jeg Mehmet Kizgin på mål nu og styrker forsvaret. Ja, havde jeg kunnet gøre det om, så var det sket fra start, for Hellebæk har fået alt for meget foræret af vores forsvar, lød det fra holdlederen.

Se kampfakta her.

Se også: Smal sejr i tæt affære

Legestue
Halvlegen havde da også været en stor legestue for Hellebæk, hvor Villads Elleslev lagde godt fra land med den første scoring efter ca. et minut, men ellers blev det da godt fulgt op af gæsternes farligste mand Ken Hansen.

Ved pausestillingen 9-0 til Hellebæk udtalte Ken Hansen, der i øvrigt selv havde scoret af målene, følgende:

- Generelt synes jeg, vi spiller rimelig godt. Vi er godt kørende. Tabte de 30-0 sidste år? Nå, det kan vi nok ikke nå, men måske kan vi nå at komme op på de 20-0.

Der var så ændringer i forsvaret hos hjemmeholdet, mens Ken Hansen blev sat ned i Hellebæks forsvar, så alt i alt klarede Privatskolen sig bedre specielt i den første halvdel af anden halvleg, men helhedsindtrykket for gæsterne var, at det var en stor legestue for dem.

Der skal lyde en meget stor ros til Mehmet Kizgin i Privatskolens mål for en meget stor anden halvleg. Det indbragte ham holdets fidusbamse.

Det hele endte med en knusende sejr på hele 17-0 til Hellebækskolen, der dermed er videre til næste runde.