Overblik: Læs ALT om Trørødskolen

Stor selvtillid: Drengene tror virkelig på egne evner

Der var kæmpe jubel efter sejren i semifinalen. Foto: Henrik Schou
Der var kæmpe jubel efter sejren i semifinalen. Foto: Henrik Schou

Holdet fra Trørødskolen har haft et klart mål fra start i denne sæson. De ville til kredsfinalen, hvor de regnede med at møde Hedegårdsskolen, så de kunne få revanche for nederlaget i sidste sæsons kredsfinale. Det lykkedes i den grad for holdet, som snuppede en klokkeklar sejr på 4-1 i kredsfinalen imod netop Hedegårdsskolen. Om det var revanche, der motiverede det flotte spil i kredsfinalen skal være usagt.

Det var dog på ingen måde det flotte spil, der prægede holdet i kvartfinalen. De formåede dog at hive en sejr på 2-0 hjem og sikrede sig dermed en plads i semifinalen.

I semifinalen måtte de undvære deres midtbaneprofil Noah Gottschalck. Drengene spillede dog en virkelig god kamp, hvor de i ordinær tid styrede næsten al spillet. På trods af overtaget endte kampen 2-2 i ordinær tid og 3-3 efter forlænget spilletid. I straffesparkskonkurrencen scorede de på alle deres tre spark, og da Højdevangens Skole brændte tre ud af fire, var finalepladsen en realitet.

TV: - Aldrig oplevet noget lignende!

Læs optakten til semifinalen her.

Forsvaret har stået bomstærkt. Anfører Magnus Vernon kæmper med alt, hvad han har. Han spillede sågar videre med næseblod i kredsfinalen. I semifinalen stod forsvaret også solidt i store dele af kampen, selvom de lukkede tre mål ind.

I semifinalen var de i perioder pressede på grund af Højdevangens Skoles hurtige spil. Det var da også på denne måde, at de kom bagud 1-0. Som tiden gik fandt de dog ud af, hvordan de kunne sætte en stopper for deres hurtige kombinationer, og det lykkedes i høj grad.

Men holdet er virkelig offensivt orienteret. Det betyder også, at mange spillere trækker med frem, når holdet er i angreb. Det blev de dog straffet på i kredsfinalen, hvor modstanderen scorede på en kontra. I kvartfinalen gav de ikke mange chancer væk, men der manglede kommunikation over hele linjen.

I semifinalen styrede de spillet i næsten alle de første 60 minutter, mens de i den forlængede spilletid så meget trætte ud. De formåede derfor ikke at være dominerende i de to gange ti minutter.

Igen i semifinalen scorede de på en dødbold. Foto: Henrik Schou
Igen i semifinalen scorede de på en dødbold. Foto: Henrik Schou

Finaleklar efter dramatisk målorgie

Galleri: Trørødskolen - Højdevangens Skole

Holdet har virkelig fundet frem til deres spil i løbet af sæsonen. De har været meget gode til at sideforskyde og gode til at finde hinanden. Men spillet kom aldrig for alvor til at flyde i kvartfinalen. Det gjorde det til gengæld i semifinalen, hvor de endda manglede Noah.

Når Noah er tilbage, og hvis de holder samme niveau som i semifinalen, så bliver de en skræmmende modstander i finalen.

Samtidig er holdet nærmest uhyggelige på dødbolde. De udnytter både hjørnespark og frispark i høj grad. Det viste de senest i semifinalen, hvor målet til 1-1 kom efter et hjørnespark. Her er det Conrad Harder, der lægger de gode bolde, og det gør han virkelig godt. Kombineret med de høje spillere på holdet, så kan det blive rigtig farligt.

Trørødskolens vej til finalen

10. september: Trørødskolen - Rungsted Skole, 4-0

25. september: Vallerødskolen - Trørødskolen, 0-8

10. oktober: Trørødskolen - Hørsholm Skole, 2-0

24. oktober: Trørødskolen - Stengård Skole, 5-1

1. november: Trongårdsskolen - Trørødskolen, 1-2

15. november: Ny Fredensborg Skole/Vilhelmsro - Trørødskolen, 2-3

27. november: Trørødskolen - Hedegårdsskolen, 4-1

1. april: Marievangsskolen - Trørødskolen, 0-2

10. april: Trørødskolen - Højdevangens Skole, 2-2 (Efter forlænget spilletid og straffe: 6-4)

Holdets samlede målscore: 32-7

De største profiler
Magnus Vernon er holdets anfører. Det er tydeligt på banen, hvor han altid går forrest. I kredsfinalen spillede han med papir i næsen, da han fik en blodtud tidligt i kampen. Viste sig igen som en sikker stopklods i semifinalen.

Magnus ved altid, hvor han skal stå i forsvaret. Foto: Henrik Schou
Magnus ved altid, hvor han skal stå i forsvaret. Foto: Henrik Schou

Noah Gottschalck er en vigtig spiller på holdet. Han er en rigtig fighter og er samtidig holdets topscorer med syv mål i denne sæson. Han var ikke med i semifinalen, men han betyder virkelig meget på midtbanen.

Noah betyder meget for holdet. Foto: Henrik Schou
Noah betyder meget for holdet. Foto: Henrik Schou

Conrad Harder har scoret seks mål i denne sæson. Han scorede det afgørende mål i kvartfinalen, og han bidrog med en assist i semifinalen. Han viser en enorm kampgejst, og så er han ikke bleg for at hjælpe til på tilbageløbene.

Conrad løber ekstremt meget for holdet og sparker de giftige hjørnespark. Foto: Henrik Schou
Conrad løber ekstremt meget for holdet og sparker de giftige hjørnespark. Foto: Henrik Schou

Victor Faaborg har et fint blik for spillet. Han scorede holdets første mål i kvartfinalen, og i semifinalen var han kampafgørende med sine to mål. Scorede et af sæsonens bedste mål, da han løb hele vejen fra midten, afdriblede seks modstandere og lobbede bolden i mål.

Victor viste sig fra sin bedste side i semifinalen. Foto: Henrik Schou
Victor viste sig fra sin bedste side i semifinalen. Foto: Henrik Schou

Sådan gik finalerne i Vejle