Overlistet til sidst

Drama: En sen scoring i overtiden, fældede en ellers velspillende keeper

Nicolai blev overlistet til sidst, men havde mange store redninger undervejs. (Foto: John Froman)
Nicolai blev overlistet til sidst, men havde mange store redninger undervejs. (Foto: John Froman)

Der var dømt lokalbrag i Smørum Idrætspark, da Boesager Skole var på besøg hos Søager Skole og. Alle blev vidne til en spændende og velspillet kamp mellem to dygtige hold.

Imponerende profiler

Giftige omstillinger
Som kampen skred frem, blev det mere og mere tydeligt, at Boesager levede på hurtige omstillinger, mens Søager spillede bolden godt rundt i egne rækker.

Christian Dirkens, fra de grønblusede fra Søager, var i hopla, og man ventede på, hvornår dette kunne indløse kampens første scoring. Men i den anden ende havde Boesager også deres muligheder. Især på hjørnespark var gæsterne giftige, men hjemmeholdets forsvar kæmpede godt og holdt gæsterne fra scoring.

'Kongen' på skånekost

Blicher blev helt

Overlistet til sidst
I anden havleg vendte billede en smule, dog uden at nogen af skolerne havde det afgørende overtag. Søager kom længere frem på banen, kunne holde mere fast i bolden og dermed også sætte Boesager under større pres. Men som i første halvleg var Boesager hele tiden farlige i omstillingerne.

Der var især to spillere, der lyste op. Boesagers keeper Nicolai Søberger og Søagers Christian Dirkens. Sidstnævte fik afgørende betydning for kampens resultat, da han i overtiden scorede kampens eneste mål. Han overlistede dermed velspillende Nicolai i målet til allersidst.

Begge hold havde stor ære af kampen, godt spil og intens fight gjorde kampe utrolig seværdig og trods det blot blev til en enkelt scoring, blev vi alle underholdt på fornem vis en regnvåd mandag på flodvej i Smørum.

Spanske lækkerier