Annonce:
Annonce:

Overstrålede alt og alle

Profil: Noah Crone var kampens helt store oplevelse

Anfører Noah Crone i fremdrift. Foto: Søren Møller
Anfører Noah Crone i fremdrift. Foto: Søren Møller
Annonce:

Trørødskolen har et godt hold i denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Men der er ingen tvivl, om at deres største stjerne er Noah Crone, som til dagligt slår sine folder på FC Nordsjællands U16 hold og ligeledes er udtaget til U16-landsholdet.

Se kampfakta her.

TV: Tog den forkerte bus

Hurtige kasser
Allerede efter to minutters spil fik vi prøver på Noahs kunnen, da han meget resolut bragte sit hold foran med 1–0.

Lidt senere i kampen kom udeholdet på både 2-0 og 3–0. Derefter skulle hjemmeholdet Vedbæk Skole igen give bolden op, og sekunder efter lå den i fødderne på Noah, der let og elegant driblede sig forbi det halve forsvar og ind i straffesparksfeltet. Her var hjemmeholdet så venlige at spænde ben for Noah, og der blev dømt straffespark.

Theo Nielsen på hovedet til 2-0. Foto: Søren Møller
Theo Nielsen på hovedet til 2-0. Foto: Søren Møller
 

Annonce:

Som det mest selvfølgelige i verden skulle Noah selv eksekvere, og det blev en sikker scoring til 4–0. Den næste scoring faldt også på straffespark. Igen var det Noah, der gjorde det onde ved hjemmeholdet.

To gange inden pausen scorede udeholdet igen, så halvvejs stod det 7–0 til udeholdet.

Slog til efter pausen

Vil gerne satse på fodbolden
Noah fortalte, at han har været omkring U16-landsholdet et stykke tid.

- Det er spændende for mig at se, hvor langt jeg kan komme. Skulle jeg få en karriere ud af fodbolden, så gør det intet. Det er vel også enhvers ung mands drøm, der på denne måde kunne gå i opfyldelse.

Spændende bliver det for os andre at følge, om vi på sigt har set en endnu en landsholdsspiller komme langt i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Jeg har kontrakt med FC Nordsjælland indtil 2019. Så den nærmeste fremtid er på plads.

Kamp om bolden. Foto: Søren Møller
Kamp om bolden. Foto: Søren Møller

Begge hold dominerede

Annonce:

Hjælper med taktikken
- Her på skoleholdet er jeg med til at lægge taktikken sammen med vores lærer, uddybede Noah. Man må sige, at taktikken var der intet galt med. Noah gjorde, som han havde lyst til med hjemmeholdets forsvar. Gang på gang driblede han sig igennem og kunne enten selv score, eller også kunne han med en følt aflevering spille en holdkammerat fri. Flot gået.

Hjemmeholdet kæmpede det bedste, de havde lært, men mod så godt et hold som Trørød var der ikke noget at stille op. Holdet havde nok at se til med at forsvare sig mod de rødblusede.

Anden halvleg blev en form sag for udeholdet. Selvom hjemmeholdet nærmest gav op, så scorede udeholdet kun fem mål i de sidste 30 minutter. Men altså nok til en storsejr på 12–0.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: