Peter Madsens datter strålede i kæmpe nederlag

Kunne kun tysk: Penelope fra Vedbæk Skole er vokset op med fodbold

Penelope spillede en fremragende kamp. Foto: Søren Møller
Penelope spillede en fremragende kamp. Foto: Søren Møller

Penelope Anne-Lise Caiezza Madsen (herefter Penelope Madsen) fra Vedbæk Skole havde de største drømme inden kampen mod Vallerødskolen. Penelope er datter af Peter Madsen, der har spillet i blandt andet Brøndby IF og FC Köln. Så fodboldinteressen har hun ikke fra fremmede. Dog er hun meget mere til gymnastik.

Se kampfakta her

Med på skoleholdet
Men da chancen for at komme på skoleholdet opstod, ville hun mere end gerne deltage.

- Jeg boede de første fem år af mit liv i udlandet, og da vi kom til Danmark, kunne jeg kun tysk, forklarede Penelope.

- Det danske kom sådan lidt hen ad vejen, og i dag kan jeg slet ikke huske det tyske sprog.

Lynmål efter 38 sekunder

- Min mor er fra Italien, men da hun mødte min far, viste hun INTET om fodbold. I dag tror jeg, hun ved lidt, lød det med et smil fra Penelope.

Vallerød var for gode
Penelopes drømme blev dog hurtigt ødelagt af et ugæstfrit hjemmehold. Allerede efter 3:50 på uret førte de med 3-0.

Men Vallerødskolen har også et hold med piger, der spiller fodbold til daglig - det er ikke tilfældet hos Vedbæk Skole. Så det blev til en enkelt skolekamp i år for Penelope.

En duft af guld: Lykkebold og vindere på holdet

Der er ingen tvivl om, at Vallerød har et godt hold. Der er mange gode teknikere på holdet, og sejren på 18-0 over Vedbæk-pigerne var ikke et mål for stor. De brændte en del chancer, så sejren kunne være blevet endnu større.

Syv kom på tavlen
Ikke desto mindre kom hele syv spillere på tavlen for hjemmeholdet (se dem nedenfor). Det vidner om en stor bredde på et stærkt hold. Udskifterne kan komme ind og præge kampe også.

Udover de syv målscorere havde andre også forsøg. Især var Rebecca Erhardt tæt på et par gange.

TV: Matchvinder: Tager en kamp ad gangen

Penelope på mål
I pause prøvede Vedbæk Skole et taktisk træk - at bytte keeper, så Penelope kom i målet i stedet for Laura Wiese. Og det hjalp lidt. Laura fik stabiliseret forsvaret, og Penelope gjorde det godt i målet.

Bag målet som, Penelope vogtede, sad fire drenge fra Vallerødskolen, og fik en hyggesludder med Penelope, og de satte pommes frites på højkant, hvis hun kunne lave to redninger indenfor de sidste fem minutter.

TV: Overvandt de dårlige minder

Og det havde Penelope. To flotte redninger. Selvom hun ikke spiller fodbold til daglig, stod det klart, at Penelope er ganske god på en fodboldbane. Også taget i betragtning af, hun stod overfor ældre piger. Hun er nemlig selv 12 år og går i syvende klasse, så hun har potentielt mange gode skolefodbold-år foran sig.

God attitude
Pigerne fra Vedbæk Skole tog det hele med et smil, og den ånd, de lagde for dagen, og den måde de trods alt kæmpede på, var virkelig god. Ikke en eneste sur mine fra Vedbæk-pigerne.

Ægte hattrick afgjorde kampen

***

MÅLSCORERE

Josefine Hasbo 4

Karen Stig 4

Sara Sofie Buhl 2

Olivia Dahl 2

Julie Raffel 2

Amanda Raffel 1

Laura Pico 1

Og et selvmål