Annonce:
Annonce:

Pizzabageren plaffede

En kommende restauratør: Det var ellers tydeligt, at fodbolden godt kunne blive en levevej

Den kommende pizzabager imponerede sammen med resten af sit hold. (Foto: Bjørn Øst)
Den kommende pizzabager imponerede sammen med resten af sit hold. (Foto: Bjørn Øst)
Annonce:

Onsdagens kamp i Farum stod imellem hjemmeholdet Stavnsholtskolen i grønt mod udeholdet Søndersøskolen fra Værløse i blåt. Hjemmeholdet fra Stavnsholtskolen var i finalen i sæsonen 2013-2014 og vandt efter straffe. Hele holdet er siden da skiftet ud - pånær en - nemlig dagens anfører for hjemmeholdet Emre Vurucu.

Emre Vurucu er 15 år gammel og går i 9 klasse. Han spiller til daglig i Farum Boldklub. Emre har spillet fodbold siden 5 års alderen. Selvom talentet er åbenlyst, så var svaret, han kom med alligevel overraskende, da dagens udsendte spurgte til, hvad drømmen var om 10 år.

— Jeg skal være pizzabager, lød svaret med et smil og et glimt i øjet.

Se kampfakta her.

TV: Marie gik målamok

Annonce:

Længst i Furesø
Dagens kamp endte 13-0 til Stavnsholtskolen, som dermed fik en noget bedre start end sidste år, hvor de røg ud allerede efter første kamp.

— I år skal vi være det hold fra Furesø kommune, der kommer længst, lød svaret fra pizzabageren Emre, da der blev spurgt til, hvor langt de kom.

Søndersøskolen mødte i dag et bedre hold og der var forskel på niveauet. Søndersøskolen har været uheldige med at møde gode hold meget tidligt i turnering. Niveauet var generelt højt på kampen.

TV: På kanten af offside

Annonce:

Stor fight trods stort nederlag
Søndersøskolen fortjener en stor ros for at blive ved med at kæmpe og blive ved med at tro på chancerne. Magnus Arntsen i målet, som normalt er markspiller, leverede en god solid præstation kampen igennem. Han var medvirkende til at holde i hvert fald nogle mål væk, selvom der alligevel blev lukket en del ind. Anføreren for Søndersøskolen Andreas Beck var sit holds bedste, først som forsvarer og siden som midtbane, hvor han forsøgte konstant at holde sit hold oppe, så de ikke faldt sammen.

Tilbage til pizzabageren. Emre Vurucu var ikke bare god, han scorede hele seks flotte mål. Det er der mange, der også har gjort. Men det var måden, han scorede dem på. Som anfører på den centrale midt, nærmere defensive midt, formåede han alligevel at skære sig igennem med hans fysik, hans teknik og ikke mindst hans overblik. Han er en knægt der kan nå langt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: