Red stormen af

Presset i bund til slut: Der var virkelig tryk på i opgøret, som var spækket med chancer

Der blev fightet igennem til sidste fløjt. Foto: Søren Møller
Der blev fightet igennem til sidste fløjt. Foto: Søren Møller

Bagsværd Skole spillede også på drengesiden mod Virum Skole. Det blev en seværdig kamp. At kampen endte 3-0 til udeholdet var måske lidt i overkanten, da de to hold stod fint til hinanden.

Se kampfakta her.

Styrmand Mollerup ved roret

Udeholdet pressede på
Allerede fra kampens start pressede Bagsværd Skole på og havde et godt greb om kampen.

Derfor var det heller ikke ufortjent, at de kom foran 1-0 i det ottende minut ved Luon Zendelli, som sikkert satte sidste fod på bolden efter, at Virum Skole lige forinden havde reddet bolden på mållinjen. Luon havde allerede kort forinden haft en stor chance for at bringe sin skole foran.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage, dog uden at det kom til de helt store målchancer til hverken Virum Skole eller Bagsværd Skole. Det virkede dog som om, at Virum Skole fik et lille overtag sidst i halvlegen. Årsagen til det var nok, at Bagsværds Phillip Shaffer måtte til afkøling i 10 minutter efter at have modtaget en advarsel.

Målmændene skulle være vågne i opgøret. Foto: Søren Møller
Målmændene skulle være vågne i opgøret. Foto: Søren Møller

Håndboldkeeper på uriaspost
Udligningen kom - og så alligevel ikke
Dette gjorde, at starten af anden halvleg blev til et pres fra Virum Skole. Virum spillede nu flot op af banen og især August Albrechsen og Sigurd Bech ydede en stor indsats på midtbanen og gjorde deres angribere farlige oppe foran. Også Victor Vejrup og Christoffer Nygård fra forsvaret hjalp til og var tit med fremme på frispark og hjørnespark for at fremtvinge en eventuel udligning, der ville have givet deres skole mindst en straffesparkskonkurrence.

Flere gange fik de blandt andet indirekte frispark enten i straffesparksfeltet og direkte frispark lige uden for feltet, og vi sad alle og ventede på en udligning.

Selv ikke på indirekte frispark fik Virum bolden over stregen. Foto: Søren Møller
Selv ikke på indirekte frispark fik Virum bolden over stregen. Foto: Søren Møller

Så kom udligningen, troede vi alle, men Virums scoring blev annulleret for offside. Som det så ofte går, når et hold presser så meget på for en udligning, så kommer der en løs chance til modstanderen.

Den chance lod Luon Zendelli ikke gå fra sig. Han modtog bolden uden for feltet og drejede hurtigt rundt og fyrede kanonen af, og bolden strøg i mål til en 2-0 føring.

Banens mindste tog indkast. Foto: Søren Møller
Banens mindste tog indkast. Foto: Søren Møller

Slog sømmet i kisten
Dette tog naturligvis noget af modet fra Virum-drengene. Så det var vel helt naturligt, at Oliver Kjær lidt senere kunne gøre det til slutresultatet 3-0.

Stor ros skal også lyde til Bagsværds Oskar Panduro. Oskar er en lille midtbaneslider med en stor teknik. Han giver flere beviser på sin kunnen. Oskar spiller til hverdag i AB og har i syv år spillet samme med Luon.

- Jeg spiller stadig i AB, mens Luon har været både i AB over Hvidovre, og nu spiller han I CVI, fortalte den lille 'store' midtbanemand fra Bagsværd.

Bamsevinder blev fra Virum Luon og fra Virum Victor Vejrup og fairplay håndklæde til Mathias Borg fra Virum Skole.