Annonce:
Annonce:

Resultatet snød

Tæt affære: Kampen bølgede frem og tilbage, men det blev alligevel til en klar sejr

Der blev gået til stålet i opgøret. (Foto: John Froman)
Der blev gået til stålet i opgøret. (Foto: John Froman)
Annonce:

Drengene fra Lærkeskolen tog imod Stenløse Privatskoles drenge.

Lad det være sagt med det samme. Kampen sluttede 4-1 til Lærkeskolen, men resultatet gav ikke det sande billede af styrkeforholdet i dagens intense opgør.

Der var mange store chancer i opgøret. (Foto: John Froman)
Der var mange store chancer i opgøret. (Foto: John Froman)
 

Grundet dommeren udeblev, blev dagens opgør udsat 30 minutter. Om det virkede søvndyssende på gæsterne fra Privatskolen eller ej, må stå hen i det uvisse, men blot konstatere, at Lærkeskolen var klar fra første fløjt.

Inden for de fem første minutter havde hjemmeholdet bragt sig foran 2-0. Med en sådan start var presset lagt over på Stenløse-drengene, der trods denne start kom godt med efterfølgende og var det boldbesiddende hold.

Man ventede blot på, hvornår gæsterne fik reduceret, men overlæggeren og stolperne reddede, når en velspillende Lærkeskole keeper Carl Emil Bundgaard var passeret.

Se kampfakta her.

Annonce:

Blicher blev helt

Vekslende affære
Kampen bølgede frem og tilbage. Der blev vist god fodbold fra begge sider. Kort før halvleg fik gæsterne tilkendt et frispark, men igen reddede overlæggeren. Holdene gik til pausen med en 2-0 føring til Lærkeskolen.

De fremmødte tilskuere fra Lærkeskolen blev underholdt og heppede fantastisk på deres skole. Omkring 350 elever og lærere havde fundet vej og alle fra Lærkeskolen. Fantastisk ramme omkring opgøret, og der er ingen tvivl om, at denne interesse virkelig gav kampen de rette rammer, som begge skoler udfyldte med god fodbold.

TV: Detaljernes kamp

Billedet fortsatte i anden halvleg. I den sidste del af kampen måtte Stenløse-holdet satse. Dette gav ikke det forventede udbytte.

Annonce:

Endnu to gange reddede træværket for hjemmeholdet. Når man så har en Frederik  Andersen på toppen, ja så sker der noget. I kampens sidste 10 minutter blev tingene sat på plads med yderligere to scoringer fra hjemmeholdet, inden Alexader Meiniche fik reduceret kort før tid.

Lærkeskolens tilskuere kunne tiljuble deres helte efter kampen. (Foto: John Froman)
Lærkeskolens tilskuere kunne tiljuble deres helte efter kampen. (Foto: John Froman)
 

To anførere
Vi fangede de to anførere inden kampen.

— Jeg mener, at det fysiske element bliver afgørende. Det bliver også afgørende, hvem der kan holde koncentrationen, lød det fra hjemmeholdets anfører Asbjørn Pedersen inden kampen. Han fik så sandelig ret i sin udtalelse om koncentrationen.

—Jeg har stor tiltro til mine holdkammerater. Jeg tror, at vi tager sejren hjem, lød det fra Mads Holm fra Stenløse-holdet inden kampen.

Asbjørn fik således mest ret, da kampen sluttede med en 4-1 sejr til Lærkeskolen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: