Annonce:
Annonce:

Rungsted rykkede videre

Herre fight: I tæt drengekamp blev sejren på 1-0

Mads (i sort) vandt fortjent en fidusbamse. Foto: Søren Møller
Mads (i sort) vandt fortjent en fidusbamse. Foto: Søren Møller
Annonce:

Kampen mellem Rungsted Skole og Vedbæk Skole blev en rigtig herre fight. To hold, der ville spille fodbold i ordets bogstavelige forstand. Flot fight af begge hold uden svinestreger og med masser af flot opspil chancer, der blev brændt og 28 spillere, der kæmpede en vis bagdel ud af bukserne.

Se kampfakta her

Lige start
Det blev en meget lige start, men hjemmeholdet havde et lille overtag og fik tilkæmpet flere hjørnespark uden dog at blive rigtig farlige.

Hjemmeholdet pressede også i den sidste halvdel af første halvleg. Vedbæks to angribere Vincent Fagerhøj og Valdemar Friis havde det svært mod et velspillende Rungsted forsvar.

Kampen var halvlegen ud meget jævnbyrdig.

Nærkamp. Foto: Søren Møller
Nærkamp. Foto: Søren Møller

Duel: Anfører mod anfører i brag Skarpe i skoven: Tre gange to mål TV: Hamrede mål ind efter lyst

Annonce:

I pausen forsøgte begge trænere med lidt omrokeringer, og det faldt bedst ud til hjemmeholdets fordel. Efter to minutters spil af anden halvleg fik William Engdahl en løs chance i feltet, og resolut scorede han med et fald skud, som røg i mål.

Pressede på
Rungsted pressede på for at komme yderligere foran, men specielt forsvarer Magnus Munk Rosenbeck var storspillende og fik hver gang ryddet flot op i Vedbæk-forsvaret. Vedbæk virkede noget usikre.

Med et kvarter tilbage at spille i fik Rungsteds William Engdahl igen en kæmpe chance, men hans skud blev flot reddet til hjørnespark af keeper Oliver Andreæ.

Duel: Anfører mod anfører i brag

Til sidst i kampen havde Vedbæk chancen for udligning og fremtvinge kampen ud i straffespark, men et indlæg ramte overliggeren, og nærmere kom udeholdet ikke.

William Engdahl med en kæmpe chance. Foto: Søren Møller
William Engdahl med en kæmpe chance. Foto: Søren Møller

Duel: Anfører mod anfører i brag Skarpe i skoven: Tre gange to mål

Efter spil og chancer var det var en retfærdig afgørelse på kampen, således at Rungsted Skole nu er videre til næste runde med en sejr på 1-0.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: