Sat til vægs i anden halvleg

Ganløse kørte på: William gik forrest og holdet fik afgjort tingene i anden halvleg

Tre glade prisvindere efter en målrig kamp. (Foto: Peter Skov)
Tre glade prisvindere efter en målrig kamp. (Foto: Peter Skov)

Frederikssund IK's helt vidunderlige græstæppe på Kalvøen i Frederikssund, var arenaen for kampen mellem Frederikssund Private Realskole og Ganløse Skole.

Se kampfakta her

Stadionuret med måltavle og opvarmning til Medina gjorde også sit til, at det blev en stor oplevelse for dagens aktører.

Om forventningerne til kampen udtalte Ganløse Skoles anfører, William Mac:

— Jeg kender et par af hjemmeholdets spillere fra klubkampe. Jeg venter en meget hård og meget lige kamp.

Se også: William gik forrest

Mål første halvleg
Kampen blev i øvrigt meget målrig med fodboldspil på enormt højt teknisk og flot niveau. Og med meget få frispark i det hele taget. Fint kombinationsspil af begge mandskaber.

Første halvleg endte 3-2 til Ganløse Skole efter en meget jævnbyrdig affære, hvor udeholdet også kom bedst fra land. 1-0 efter 13 minutter og så kom udligningen cirka minuttet efter. Det blev 2-1 efter 18 minutter, hvorefter der et par minutter senere faldt endnu en udligning.

Pause-føringsmålet faldt efter 28 minutter. Det ene mål flottere end andet. Særligt udlægningen til 1-1 ved Mikkel Skellerup var flot lavet og meget dygtigt udført. Lidt uden for feltet løftede han bolden i en bue over målmanden og højt i målets højre side.

Se også: TV: Oppe mod overmagten

Mere ensidigt
Alle ventede at Frederikssund Private Realskole ville satse hele butikken allerede fra anden halvlegs start. Den ellers småskadede målmand, Tobias Markussen, kom da også på mål fra start. Ikke fordi målmanden fra første halvleg, Nicolai Holopainen, havde gjort det dårligt, langt fra, men mere for at kunne sætte mere tryk på udeholdet.

Skaden tvang ham dog til at udgå i midten af anden halvleg. Han fortalte kort efter kampen:

— Jeg fik en skade i anklen i går i en pokalkamp. Jeg håbede til det sidste, at jeg kunne deltage i dag med fuld styrke. Opvarmningen viste dog noget andet. I halvlegen blev jeg stramt bundet op, og så prøvede vi. Men langt fra optimalt.

Tobias Marcussen måtte gå ud med en skade, der drillede. (Foto: Peter Skov)
Tobias Marcussen måtte gå ud med en skade, der drillede. (Foto: Peter Skov)
 

Ganløse Skole ville det dog anderledes, og føringen blev efter 36 minutter øget til 4-2, og fire minutter før tid fik udeholdet også et straffespark, som anfører, William Mac, sikkert omsatte i mål til 5-2, hvilket også blev slutresultatet. William spillede i øvrigt en meget flot kamp og var sikkerheden selv i Ganløse Skoles bagerste forsvar.

Meget fortjent sejr til Ganløse Skole i den meget flotte og meget fair spillede kamp.

Se også: TV: Klare klask

Se også: Gyser-afslutning

Christian Aabech, anfører, fik fidusbamsen fra Frederikssund Private Realskole for en helhjertet indsats kampen i gennem og to meget flotte assists til hjemmeholdets to mål. Christian har i øvrigt spillet samtlige skolekampe Frederikssund Private Realskole har deltaget de sidste fire skoleår efter debuten i 6. klasse. Og det er i sig selv meget imponerende.

— Vi gjorde hvad vi kunne og vi gav alt. Det var desværre ikke nok. Jeg synes vi var rigtig godt med i første halvleg, men vi mistede nok pusten, da de kom foran 4 -2. Vi vidste godt, at Ganløse Skole var gode, og det var fuldt fortjent de vandt.

1 af 2 Daniel Madsen slapper af efter kampen. (Foto: Peter Skov)
2 af 2 Tre glade prisvindere efter en målrig kamp. (Foto: Peter Skov)