Sendt på cyklen med nederlag

Hjemme bedst: Lynge Skole var overlegne i intens drengekamp

De tre prisvindere. Foto: Peter Skov
De tre prisvindere. Foto: Peter Skov

En meget flot opvisningsbane ved Lynge Hallen lagde græstæppe til kampen mellem drengene fra Lynge Skole og Lyngholmskolen. Udeholdet havde taget cyklerne hjemme fra skolen og til Lynge.

Se kampfakta her

Kender dem fra klubholdet
Det blev en kamp, hvor nogle af spillerne på forhånd kendte hinanden.

- Jeg kender fra af dem fra min klub i Farum, udtalte Victor Rosenhold fra Lyngholmskolen inden kampen.

En kamp, hvor han fik debut i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Jeg håber, vi vinder, men det bliver en meget lige kamp, slog han fast.

Brugte anden halvleg på at øve sig

Hjemmeholdet styrede kampen
Det var dog hjemmeholdet, der hele kampen i gennem var bedst. Fysisk stærkere, bedre sammenspillet og hurtigere på bolden.

Lynge lagde ud i et hæsblæsende tempo og havde mange nærgående forsøg, der dygtigt blev afværget af Lyngholmskolens målmand Lars Hendriksen. Efter 13 minutter måtte han dog også overgive sig, og halvlegen sluttede meget fortjent 2-0 til hjemmeholdet på mål af henholdsvis Patrick Ellersgaard og Nicolai Thomsen.

TV: Tenniscifre i lokalopgør

Kom til chancer
Lyngholmskolen var dog ikke uden chancer, og med lidt held kunne de godt have reduceret ved nogle nærgående forsøg af anfører Botan Avasin.

Deres keeper Lars Hendriksen stod en fremragende første halvleg fortalte kort i pausen:

- Vi har ikke givet op. Vi skal have forsvaret lidt længere ned på vores banehalvdel, og så skal vi stå meget tættere på dem.

Lynge Skole fortsatte det gode og høje niveau i anden halvleg. De var meget påpasselige i forsvaret og meget dominerende på midtbanen. Omkring halvvejs i anden halvleg fik de tilkendt et straffespark, som Nicolai Lutzhøft udnyttede til 3-0.

Vadede i chancer

Hurtige mål derefter
Dette blev fulgt op med 4-0 ved Patrick Ellersgaard og 5-0 ved Jonathan Tranekjær.

Dermed vandt Lynge Skole fortjent 5-0. De har et rigtig godt hold på alle pladser. Udeholdet kæmpede bravt hele kampen igennem mod det fysisk stærkere og mere pågående hjemmehold og tabte bare til et bedre hold.

Fairplay-håndklædet blev tildelt Lyngholmskolens Frederik Bach, der ydede en fortræffelig indsats og gik ind i alle nærkampe, han overhovedet kunne komme i nærheden af. Fidusbamser til hjemmeholdets Nikolai Thomsen og udeholdets ypperlige målmand Lars Hendriksen.

TV: Drømmehug og lækre driblinger

***

Målscorere

1-0 Patrick Ellersgaard

2-0 Nicolai Thomsen

3-0 Nicolai Lutzhøft

4-0 Patrick Ellersgaard

5-0 Jonathan Tranekjær