Sent mål åbnede op for løjerne

Fem på stribe: Kampen skulle udvikle sig til at blive en målrig af slagsen

Begge keepere havde deres del af æren i, at der først blev scoret i anden halvleg. Foto: John Froman
Begge keepere havde deres del af æren i, at der først blev scoret i anden halvleg. Foto: John Froman

Trørødskolen tog hjemme mod Vallerødskolen. Mange af drengene har relationer på tværs, og det blev hurtig klart, at alle ville vinde dette opgør for enhver pris. Vi blev vidne til en spændende og medlevende kamp, der blev afgjort i de sidste 10 minutter efter en scoring i det 41. minut af Oscar Hansen.

Se kampfakta her.

Hurtigt hattrick og ud igen

Målløst før pausen
Første halvleg bølgede frem og tilbage, og begge mandskaber havde flere gode muligheder for at bringe sig foran, men gode præstationer fra respektive keepere betød, at vi kunne går til pausen uden scoringer.

Anden halvleg startede som et festfyrværkeri fra begge sider. Især Gabriel Petersen og Max Andersen fra Vallerød trådte i karakter. Hos Trørød var der mere tale om et kollektiv, men Oscar Hansen og Frederik Kjærgård gik forrest.

Der blev gået til den. Foto: John Froman
Der blev gået til den. Foto: John Froman

Vandt fidusbamse og vasketøj
Satte trumf på til slut
I det 41. minut modtog Oscar bolden 25 meter fra mål. Ingen gik i han, og det udnyttede han og sparkede bolden i kassen uden chance for gæsternes keeper Ali W.

Målet løste op, så i de sidste 10 minutter blev vi vidne til yderligere fire scoringer. Først fik Vallerød udlignet ved Frederik Christensen, og i sin glæde smed han trøjen og blev efterfølgende præsenteret for det gule kort og var dermed ude resten af opgøret.

Med 11 mod 10 i hjemmeholdet favør blev der sat ekstra speed på og tre hurtige scoringer i slutfasen betød, at Trørød er klar til næste runde. Målscorer var Frederik Kjærgård.

Trørød kan blive et særdeles spændende bekendtskab i årets udgave. Holdet har meget talent og mange dygtige spillere, der kan meget på egen hånd.