Skarpest på dagen

Lurede taktikken: Begge hold var nødt til at ændre strategien i pausen

Der var masser af kamp om bolden i den tætte kamp. Foto: Simon Fenger Jensen
Der var masser af kamp om bolden i den tætte kamp. Foto: Simon Fenger Jensen

Mandag tog drengene Ny Holte skole og Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling, og det viste sig at være et ekstremt lige opgør. 

Se kampfakta her.

TV: Trolles trylleri

Smal føring inden pausen
Hjemmeholdets angriber og anfører Christoffer Rønnow startede godt og med sin fysik, hurtighed og højde. Han fik iscenesat sig selv i flere tilfælde.

Udeholdet fik dog læst hjemmeholdets taktik. Taktikken gik ud på at ramme Christoffer Rønnow, som efterfølgende blev opdækket. Gæsterne vidste udmærket godt, at det var Rønnow, som var opstilstationen og kreatøren.

Dette gjorde, at udeholdet kom frem til store i chancer i første halvleg. Efter 21 minutter skulle et fladt indlæg finde vej til kantspiller Victor Mørck, som kom først på bolden foran sin modstanders keeper og satte bolden i mål.

Herefter prøvede hjemmeholdet at svare igen, men havde i flere tilfælde svært ved at finde vejen til målet. Den stærkt spillende anfører fra udeholdet Armin Crnecevic stod stærkt i de bagerste geledder og sørgede for at  holdet forsvarede til punkt og prikke hele kampen igennem. Stillingen 0-1 holdt til pause. Begge hold havde meget at skulle snakke om ren taktisk.

Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Simon Fenger Jensen
Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Simon Fenger Jensen

TV: Fejl blev afgørende

Utrolig lige halvleg
Anden halvleg var ligesom første halvleg, hvor hjemmeholdet prøvede at finde Christoffer Rønnow. Men endnu engang blev han lukket ned af forsvaret.

Hjemmeholdet fik dog senere hen få en gylden mulighed for at få scoret, da gæsternes keeper William Sørensen samlede bolden op fra en tilbagelægning. Dog spildte hjemmeholdet muligheden og brændte.

Herefter var kampen meget lige. Men hjemmeholdet pressede på efter en forløsende scoring.

Den scoring, som de så ivrigt eftersøgte, var ekstremt tæt på at komme. Christoffer havde et fremragende langskud, der desværre ramte indersiden af stoppen og ud i favnen på en heldig Wiliam Sørensen, der kunne ånde lettet op.

Det var en "lige ved og næsten"-kamp for hjemmeholdet. Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling forsvarede føringen hjem til en 0-1 sejr. Det udløste naturligvis stor begejstring og jubel blandt spillere og trænere.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Ny Holte Skole - Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling, 0-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Armin Crncevic, Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Victor Mørck, Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling