Annonce:
Annonce:

Skød med skarpt

Mål på stribe: Hjemmeholdet lagde hurtigt stilen for opgøret, hvor der faldt 15 scoringer

Bolden skulle samles ud af netmaskerne intet mindre end 15 gange i opgøret. (Foto: Allan Gade)
Bolden skulle samles ud af netmaskerne intet mindre end 15 gange i opgøret. (Foto: Allan Gade)
Annonce:

Drengene fra Nordsjællands Grundskole og Gymnasium tog imod Langebjergskolens drenge.

Langebjergskolen fra Humlebæk kom godt fra start, da de i den første kamp slog Helsingør Privatskole med hele 18-1.

Kongernes kamp

I dag måtte de dog undvære deres topscorer Christian Rosenørn. Ifølge det oplyste var Christian blevet skadet i ugens løb.

Det blev en travl dag for Langebjergskolens målmand Anders Arvad. Ved Nordsjælland-holdets første angreb landede bolden foran keeper Anders. Anders forsøgte at sparke bolden væk i stedet for at samle den op, hvilket lynhurtigt blev straffet af snigskytten Lucas Lodberg. 20 sekunder spillet og Nordsjælland-drengene førte allerede 1-0.

Se kampfakta her.

Annonce:

Hver sin halvleg
Lucas Lodberg og Felix Hvedehave er Nordsjælland-skolens skarprettere. Det vides ikke, om de havde lavet en aftale om, at de tog hver deres halvleg, men i hvert fald tog Lucas Lodberg sig af første halvleg, hvor han lavede tre mål. Til gengæld tog Felix Hvedehave sig så af anden halvleg, hvor han lavede tre mål. I alt blev Felix noteret for tre mål i kampen.

Det var en hård dag på kontoret for Langebjerg-målmand Anders Arvad. (Foto: Allan Gade)
Det var en hård dag på kontoret for Langebjerg-målmand Anders Arvad. (Foto: Allan Gade)
 

Selvfølgelig rettes opmærksomheden hurtigt mod de folk, der kan score mål. Nordsjælland-holdet har dog også en organisator, en general, der er med til at styre kampen.

Ogûn Kilic er en sådan midtbanegeneral, som et godt hold ikke kan undvære. Uheldigvis modtog han et gult kort lige inden pausen. Ogün ses at være en elegant og fair spillende fodboldspiller.

Prøvede at stabilisere
Ved pausen stod det 7-2 til Nordsjælland-skolen. Langebjergskolen havde fundet nogle huller i Nordsjælland-drengenes forsvar. Det blev godt udnyttet af Magnus Viggers og Benjamin Bergman.

— Hvad sker der? Vi skal se at få lukket bedre af. De får ikke flere mål hos os, var kommentaren fra træner Peter Movang i pausen.

Annonce:

Forehavendet lykkedes dog ikke. Langebjergskolen spillede sig godt op og var det bare ikke for Felix Hvedehaves aktioner i anden halvleg, kunne der godt have været opstået mere spænding om resultatet. Dog blev det til en sikker sejr til Nordsjælland-holdet på 11-4.

Ikke nok med DM i streetfodbold

Nordsjælland Grundskole og Gymnasium er dermed i år kommet rigtig godt fra start, da de vandt den første kamp mod Kokkedal Skole med 9-2.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: