Skov-Huggeren

Målhelt: Andreas Skov huggede alle otte mål ind for sit hold

Otte-målsskytten Andres Skov-Huggeren. (Foto: Allan Gade)
Otte-målsskytten Andres Skov-Huggeren. (Foto: Allan Gade)

Dagens helt var absolut Andres Skov i kampen mellem Hillerød Vest og Sophienborgskolenl. Resultatet blev 8-0 til Hillerød Vest. Det bemærkelsesværdige var, at Andreas Skov-Huggeren stod for dem alle sammen.

— En dejlig kamp i dag. Jeg synes, at vi fik spillet til at flyde rigtig godt i dag. Jeg havde da også chancer til flere, men deres målmand (Alan Rasul, red.) stod da også flot i målet.

— Jeg spiller selv for FC Nordsjælland og jeg må sige, at kampen i dag, var det letteste længe, sluttede Andreas Skov.

Ikke gode gange tre

TV: Hattrick-Luon: Ikke så svært

Skov-Huggeren og Lorenzen gav gas
Efter en del chancer i kampens start, skulle der gå næsten 15 minutter før der kom hul på bylden. Derefter kørte det bare. Sophienborg-drengene havde ikke værktøjerne til at stoppe Skov-Huggeren.

Andreas fik specielt i første halvleg rigtig god hjælp af midtbanegeneralen Frederik Lorenzen, der pressede spillet frem hele tiden, til fordel for Andreas. I anden halvleg faldt Frederik lidt ud, men kampen var også hjemme, så det var tid til en puster.

Frederik Lorenzen var et lokomotiv på midtbanen. (Foto: Allan Gade)
Frederik Lorenzen var et lokomotiv på midtbanen. (Foto: Allan Gade)
 

— Jeg spiller for HGI i Hillerød. Jeg drømmer nu ikke om at komme til en større klub, for jeg synes ikke jeg har tiden til det. Efter skole har jeg job i et lokalt trælastfirma. Jeg kan godt lide at tjene lidt penge.

Men han fik i hvert fald vist sit talent i skolefodboldkampen.

Sophienborgskolens bedste mand var målmand Alan Rasul. Alan er en rigtig fighter og selvom han ikke alene kunne stå imod Skov-Huggeren, så præsterede han en flot kamp og fightede for at begrænse nederlaget størrelse.

Her må en fightende målmand, Alan Rasul, give op. (Foto: Allan Gade)
Her må en fightende målmand, Alan Rasul, give op. (Foto: Allan Gade)

Mandfolkedyst