Slog til i rette tid

Kynisme: Skarphed til forskel

Gæsterne var skarpest foran målet. Foto: Allan Gade
Gæsterne var skarpest foran målet. Foto: Allan Gade

Der var lokalopgør i Ølstykke mellem Stenløse Privatskole og Bækkegårdsskolen.

Hjemmeholdets drenge var kommet videre efter at havde slået Ganløse i en spændende straffesparksafgørelse, hvor holdets målmand Christian Smith havde stået fantastisk og klaret tre straffespark, hvorefter han selv satte det afgørende spark ind som det sidste søm i modstanderens kiste.

Beklageligvis stillede Christian Smith ikke op i dag, kunne holdets træner oplyse før kampstart. Christian var nemlig taget med sit fodboldhold FC Nordsjælland på træningsophold til Ghana, og det kunne denne skolefodboldkamp ikke konkurrere med.

- Men ham vi har på i dag er også god, kunne træneren endvidere oplyse.

Bækkegårdsskolen havde vundet deres første kamp med en 3-0-sejr over en anden lokal skole.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Drama fra pletten

Lige affære
Første halvleg blev meget lige. Det var to jævnbyrdige hold, og specielt havde udeholdet en del farlige angreb som dog mundede ud i lidt uskarpe afslutninger, og så var den nye målmand Mathias Frøhlich altså også god.

Med et tilkendt frispark ude i højre side tog Frederik Hüttel chancen og placerede bolden oppe under nettaget i modsatte side, og det kunne den dygtige målmand ikke nå at klare for sit hold. 1-0 til Bækkegårdsskolen ved pausen.

Se også: TV: Bankede til

Gæsterne trak fra
Anden halvleg startede også jævnbyrdig, men udeholdets klassespiller Anton Sandberg driblede sig fri i højre side, og med en lang diagonalbold spillede han Benjamin Walsøe helt nøgen, og han udplacerede hjemmeholdets målmand til 2-0.

Hjemmeholdet var nu nødt til at satse noget mere, og det gav også flere chancer i den anden ende. En solopræstation af Anton Sandberg der driblede og driblede og i rette tid, placerede bolden bag målmanden, og så var kampen afgjort. Holdet kunne nu trække sig tilbage med en 3-0-sejr for anden gang i træk

Frederik Hüttel fortalte efter opgøret:

- Jeg scorede også et mål på samme måde i den første kamp, og på mit fodboldhold i Stenløse bruger de mig på samme måde ind imellem, sagde Frederik med et stort smil.