Slyngede sværdet

Kendte deres besøgstid: Effektive værter spillede sig videre

Hjemmeholdets keeper
William Sørensen flyver højt. Foto: Søren Møller
Hjemmeholdets keeper William Sørensen flyver højt. Foto: Søren Møller

Blæsten var kraftig, da Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling tog imod gæsterne fra Rungsted Private Realskole på AB’s kunststofbane.

Se kampfakta her.

I sidste kamp nettede udeholdets Mads-Emil Røstbjærg tre kasser, og han var da også ganske optimistisk forud for dagens kamp, hvor taktikken lå klar i skuffen.

- Alexander og jeg er med inde over og holdets opstilling og taktik. I dag går det meget på, at bolden skal spilles til Sami og jeg i angrebet, og så må vi lægge boldene af og få den igen, sagde Mads-Emil og fortsatte:

- Jeg synes, vi har et stærkt hold, og vi vil meget gerne længere, end vores skole kom sidste år. VI er et rent 9. klasse-hold, for vores træner synes ikke, vi skal gå ned i 8. klasse og hente spillere. Jeg var heller ikke på holdet sidste år. Det er jo så et valg, vores skole tager. Hvis det var, så har vi to DBU-talenter i 8. klasse, men de må altså vente et år på at være med, afsluttede Mads-Emil.

Gæsternes Mads-Emil i duel med Armin Crncevic. Foto: Søren Møller
Gæsternes Mads-Emil i duel med Armin Crncevic. Foto: Søren Møller

Afgørende ostemad

Bedst ud af starthullerne
Det var hjemmeholdet fra Bagsværd, der kom bedst ud af starthullerne. Allerede i det femte minut modtog Asbjørn Boye en stikning, og med et snævert træk slap han fri, hvorefter han skød bolden i kassen ved den nærmeste opstander. Dermed stod den 1-0 til værterne.

Udeholdets keeper Conrad Rasmussen blev skadet under opvarmningen, men valgte alligevel at fortsætte. Om det var den skade, der gjorde, at Conrad ikke kastede sig ved scoringen, skal vi lade være usagt.

Hjemmeholdets Carl Haugaard, der driver bolden fremad. Foto: Søren Møller
Hjemmeholdets Carl Haugaard, der driver bolden fremad. Foto: Søren Møller

Skarpest på dagen

Lukkede og slukkede
Helt indtil pausen var det værterne, der var toneangivende. Og lige inden pausen modtog Anes Crncevic en bold fra sin bror, Armin Crncevic, som han tog med sig og bankede i kassen.

Og da Anes nettede to scoringer yderligere i starten af anden halvleg, var kampen mere eller mindre afgjort.

Men med et kvarter tilbage af kampen fik Rungsted Private Realskole et tilfældigt straffespark. Bolden ramte hånden på én af hjemmeholdets spillere, og derfor dommeren dømte straffespark. På dette scorede Mads-Emil sikkert. Umiddelbart efter begik en Bagsværd-forsvarer et kluntet frispark, der resulterede i en advarsel og en chance fra tæt hold.

Højt ben fra gæsterne. Foto: Søren Møller
Højt ben fra gæsterne. Foto: Søren Møller

Løb modstanderne trætte

Reducering ikke nok
Dette frispark tog Mads-Emil sig af, og han skød direkte ind i muren. Bolden sprang dog retur til Mads-Emil, og denne gang fik han bedre held med sin afslutning, for bolden gik ind ved den ene opstander, og nu stod det 2-4.

Nu havde Rungsted Private Realskole travlt, og de pressede alt, hvad de kunne. Dog uden at de kom til de store chancer. Værterne var lige så tæt på 5-2, som Rungsted Private var på 4-3.

Det hele sluttede dog med en Bagsværd-sejr på 4-2, og efter spil og chancer må det siges at være retfærdigt.

Intens situation i feltet, hvor hjemmeholdet sparker den ud af kommunen. Foto: Søren Møller
Intens situation i feltet, hvor hjemmeholdet sparker den ud af kommunen. Foto: Søren Møller

KAMPFAKTA:

Resultat:
Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling - Rungsted Private Realskole, 4-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Anes Crncevic, Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling
Christian Sorang, Rungsted Private Realskole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Mathias Granhof, Rungsted Private Realskole