Små boldmagere tryllede

Udviste fin teknik: Drengene spillede rundt om deres noget større modstandere

Der blev gået til den i opgøret. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der blev gået til den i opgøret. Foto: Stig Sinius Nielsen

Straks fra begyndelsen gav de små spillere fra Baltorpskolen en opvisning i boldtrylleri. Allerede efter tre minutter kunne Cebrail Er gøre det til 1-0 på et brag af et langskud.

Se kampfakta her.

Alle fik ret

Frispark? Foto: Stig Sinius Nielsen
Frispark? Foto: Stig Sinius Nielsen

Kunne ikke stå imod
Så fik Herlev Byskole stabiliseret forsvaret. Især anfører Premtim Azemi arbejdede hårdt bagude, men de kunne i længden ikke holde de små troldmænd væk fra målet, så lille Floran Ardilji kunne øge til både 2-0 og 3-0 i det ottende og tiende minut. Baltorp-drengene fortsatte deres pres, og i den 16. minut scorede Besjan Aliji på et flot hovedstød til halvlegsresultatet 4-0 til Baltorpskolen.

Straks fra anden halvlegs begyndelse var de små Baltorp-drenge her, der og alle vegne. I det 33. minut måtte Herlev Byskole lave straffe for at stoppe Baltorps angribere. Midtbane-kreatøren, Enis Selmani, scorede sikkert til 5-0 - uden chance for Herlevs målmand Marcus Frühstück. Kort efter ville Malik Akdert også være med til ballet og øgede til 6-0.

Bolden bliver lagt klar. Foto: Stig Sinius Nielsen
Bolden bliver lagt klar. Foto: Stig Sinius Nielsen

TV: Holte fest på fløjene
Fik reduceret
Herlev Byskole havde i den periode flere godt aflastningsangreb. Jacob Løser var utrættelig, og i halvlegens 10. minut blev Mads Jensen spillet fri og kunne i to omgange reducere Baltorpskolens føring til 1-6.

Nu begyndte trætheden tydeligt at melde sig hos begge hold. Det resulterede i et par gule kort, men selv med en mand i undertal kunne Baltorpskolens Besjan Aliji øge til 7-1 i det 20. minut.

Skød igennem. Foto: Stig Sinius Nielsen
Skød igennem. Foto: Stig Sinius Nielsen

Mens Herlev Byskole nu synes at opgive spillet, fortsatte Baltorpskolens anfører Allan Amin med at trylle. I det sidste minut blev Cebrail Er spillet fri til 8-1, men samme Cebrail ville lave hattrick og gjorde det til slutresultatet to minutter inde i dommerens overtid: 9-1 til Baltorpskolen over Herlev Byskole.