Snød lokalrivalerne

Medrivende: Værter videre efter lokalderby

Fuld fart over feltet i onsdagens lokalderby. Foto: Allan Gade
Fuld fart over feltet i onsdagens lokalderby. Foto: Allan Gade

Onsdag tørnede to Hillerød-skoler sammen i form af Hillerødsholmskolen og Grønnevang Skole, så der var lagt op til et vaskeægte Hillerød-derby, da skolerne krydsede klinger i Ekstra Bladet Skolefodbold på Selskov Stadion. Se kampfakta her.

Og begge hold var kampklare, og det med at være kampklar skal i den grad tages bogstaveligt, for vi fik en rigtig herrefight i onsdagens opgør.

Prikkede den ind
Efter otte minutter slog hjemmeholdets Aksel Kyndesen til efter lidt klumpspil foran gæsternes mål. Bolden faldt ned foran ham, og han prikkede til bolden, og var opgøret for alvor skudt i gang. 1-0 til hjemmeholdet.

Efter målscoringen fik vi en flot kamp med chancer i begge ender. Hjemmeholdet havde flere farlige afslutninger på mål, mens Grønnevang Skole forsøgte at spille sig igennem med de farlige angribere Ali Sina og Joeffrey Assounami. Begge spillere var en oplevelse at følge. Joeffrey med hurtighed og teknik og Ali som en fighter sjældent set.

Gæsternes træner havde følgende kommentar i pausen:

- Nu får vi medvind efter pausen, så vi skal have nogle flade bolde op i angrebet. De viser træthedstegn nu, så fuld fart på fra start her og til jer, Geoffrey og Ali. Lad være med at gøre det for kompliceret. Hurtige bolde og en enkelt aflevering mellem hinanden og så lige direkte på mål.

Banens bedste Ali Sina fra Grønnevang Skole i aktion. Foto: Allan Gade
Banens bedste Ali Sina fra Grønnevang Skole i aktion. Foto: Allan Gade

TV: Frem og tilbage

Udbyggede føringen
I anden halvleg var der chancer i begge ender. Grønnevang Skole var tættest på halvvejs i anden halvleg, men Jonas Bang fik afværget Alis afslutning, der bare ikke ville ind.

Ti minutter før tid driblede en af hjemmeholdets spillere sig fri i højre side og sendte en bold videre til Karl-Emil Jakobsen, der for et næsten blankt mål bragte værterne foran med 2-0.

Skarphed til forskel

Tændte håbet
Det varede dog ikke længe. Ganske kort tid herefter bragte dagens fighter Ali Sina sit hold tilbage i kampen med et godt langskud. Dermed stod den 1-2.

TV: For sent i gang

Lukkede og slukkede
Der blev selvfølgelig satset fra gæsterne for at få et uafgjort resultat, men kort før dommerens slutfløjt slog Tristian Høi til efter samme koncept som ved holdets andet mål, og dommeren kunne fløjte kampen af med slutresultatet 3-1.

Efter kampen fik Ekstra Bladet Skolefodbold en kommentar fra hjemmeholdets Lucas Hansen, der var tilfreds med holdets indsats.

- Vi spillede en god kamp. Jeg havde nok at se til, for de havde et par virkelige farlige angribere. Det var ikke alt, jeg fik fat i, men stort set var jeg da tilfreds med min egen indsats. Nu håber jeg, at vi får et par af de spillere, der ikke måtte være med i dag, tilbage til den næste kamp, sagde en glad Lucas Hansen.

Værternes Lucas Hansen efter en travl dag på kontoret. Foto: Allan Gade
Værternes Lucas Hansen efter en travl dag på kontoret. Foto: Allan Gade

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hillerødsholmskolen - Grønnevang Skole, 3-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Lucas Hansen, Hillerødsholmskolen
Ali Sina, Grønnevang Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Frederik Sørensen, Grønnevang Skole