Annonce:
Annonce:

Som nat og dag: Trylledrik i flaskerne

Helt anden kamp: Lundtofte Skole gik målamok efter sløv første halvleg

Holtes 	Rasmus Jensen redder flot. Foto: Gert Smistrup
Holtes Rasmus Jensen redder flot. Foto: Gert Smistrup
Annonce:

Stille start med spil på midten og et par angreb fra begge sider. Det var tilfældet, da drengene fra Lundtofte Skole og Holte-Hus Efterskole mødtes.

Se kampfakta her

God defensiv
Efter fem minutter gik Christopher fra Lundtofte igennem og uden om målmanden, men der blev dækket solidt op i Holte-Hus' forsvar. Næste angreb var Andreas fra Lundtofte, der strøg solo igennem, men bolden røg ud over mållinjen.

Der tegnede sig allerede et billede: Lundtofte med lange bolde frem af banen, og solidt forsvar fra Holtes Christian og Loke. Lundtofte havde et flot angreb, hvor Andreas og Christopher spillede flot sammen, men endnu en gang blev der afværget af Holtes forsvar.

Peter Madsens datter strålede i kæmpe nederlag

Annonce:

Kom med offensivt
Holte ville også være med, og Magnus Boch havde et kanonskud på mål, som Sylvester Torp i målet klarede. Spillet bølgede frem og tilbage, uden et af holdene havde fået overtaget. Fra Lundtofte var det Elias Zikas, Christopher Aakersø og Andreas Zikas, der kørte angrebene. For Holte var det Jonas Tambour, Magnus Boch og Christoffer Goyle, der var farlige. I Lundtoftes forsvar stod Anton Gulløv og Oliver Bjerregaard godt. Op til pausen var der stillingskrig.

Lynmål efter 38 sekunder

I pausen talte Lundtofte om, at de fightede godt.

- I viser, I har hår på brystet. Rigtig godt gået!

- Fortsæt med fysisk spil og diskutér ikke med dommeren.

Holte talte om at rokere lidt:

- Vi skal have Loke ud på kanten.

En duft af guld: Lykkebold og vindere på holdet

Godt med mål
Gad vide hvad der har været i Lundtoftes vandflasker, for de kom i hvert fald ud til anden halvleg med virkelig tryk på.

Christopher tordnede igennem og scorede til 1-0 til Lundtofte, og minuttet efter scorede Andreas til 2-0. Fra da af blev kampen en helt anden. Lundtofte drønede fremad, og Holte var rystet.

TV: Matchvinder: Tager en kamp ad gangen

To minutter efter scorede Andreas til 3-0 til Lundtofte, og nu havde de fat i den lange ende. De angreb og angreb, og 10 minutter før slut scorede Frederick Harris til 4-0. Holte havde et enkelt flot angreb, men Sylvester i Lundtoftes mål klarede skuddet.

Annonce:

En flot sejr
Lige efter blev der lagt en lang bold fremad, som Christopher spurtede efter og scorede til 5-0. Og et øjeblik efter skete præcis det samme, men lige forbi mål. Et par minutter før slutfløjt landede Alexander forkert på sit ben, og knæet så ikke så godt ud. Synd for Alexander - og synd for kampen, hvor der herefter blev lidt mat stemning. Men Christopher ville slutte af på en ordentlig måde og scorede til 6-0 - kampens resultat.

TV: Lavede syv mål: Dejlig kamp at være med i

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: