Straffeskurk: Aldrig oplevet noget værre

ØV! Joachim Reitzel brændte to straffespark i finalenederlaget

Se afgørelsen p straffespark her. Video: Anders Brohus

ODENSE (Ekstra Bladet): Skuffelsen stod tydeligt malet i ansigtet på Joachim Reitzel.

Marie Kruses Skoles nummer 10 fik nemlig en uheldig hovedrolle i Ekstra Bladets Skolefodboldfinale, da han brændte et straffespark i ordinær tid - Farum-skolens eneste reelle målchance.

Da kampen til slut skulle finde sin vinder i straffesparkskonkurrence efter 0-0 i ordinær tid, viste Joachim Reitzel sig som en mand og gik til pletten igen som tredje sparker.

TV: Marcondes: Marie Kruse vinder finalen

Pisse ked af det
Men endnu engang svigtede sparketeknikken for Reitzel, der sammen med sin skole tabte 3-1 til Stjernevejskolen fra Hedensted i den ubarmhjertige afgørelse fra 11-meterpletten.

- Jeg har aldrig oplevet noget værre i mit liv. Mere kan jeg ikke sige, lød det grådkvalt fra den skuffede Farum-dreng, der mente det bogstaveligt.

- Jeg har ingen ord. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og jeg er pisse ked af det lige nu, sagde den uheldige helt kort tid efter afgørelsens stund.

Marie Kruses Skole: Her er alle profilerne

Personlige fejl
Med 3-1 nederlaget lykkedes det ikke Marie Kruses Skole at spolere den ultimative fest for Stjernevejskolen fra Hedensted, der både vandt pige- og drengefinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold i år.

Ifølge straffeskurken var det en fortjent triumf for Hedensted-drengene:

- Vi havde ikke fortjent en skid mere. Vores spil fungerede ikke i finalen, og vi kreerede intet. Når man så laver så store personlige fejl, som jeg gør to gange, taber man altså finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.