Straffeskurk: Aldrig oplevet noget værre

ØV! Joachim Reitzel brændte to straffespark i finalenederlaget

Se afgørelsen p straffespark her. Video: Anders Brohus

ODENSE (Ekstra Bladet): Skuffelsen stod tydeligt malet i ansigtet på Joachim Reitzel.

Marie Kruses Skoles nummer 10 fik nemlig en uheldig hovedrolle i Ekstra Bladets Skolefodboldfinale, da han brændte et straffespark i ordinær tid - Farum-skolens eneste reelle målchance.

Da kampen til slut skulle finde sin vinder i straffesparkskonkurrence efter 0-0 i ordinær tid, viste Joachim Reitzel sig som en mand og gik til pletten igen som tredje sparker.

Se også: TV: Marcondes: Marie Kruse vinder finalen

Pisse ked af det
Men endnu engang svigtede sparketeknikken for Reitzel, der sammen med sin skole tabte 3-1 til Stjernevejskolen fra Hedensted i den ubarmhjertige afgørelse fra 11-meterpletten.

- Jeg har aldrig oplevet noget værre i mit liv. Mere kan jeg ikke sige, lød det grådkvalt fra den skuffede Farum-dreng, der mente det bogstaveligt.

- Jeg har ingen ord. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og jeg er pisse ked af det lige nu, sagde den uheldige helt kort tid efter afgørelsens stund.

Se også: Marie Kruses Skole: Her er alle profilerne

Personlige fejl
Med 3-1 nederlaget lykkedes det ikke Marie Kruses Skole at spolere den ultimative fest for Stjernevejskolen fra Hedensted, der både vandt pige- og drengefinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold i år.

Ifølge straffeskurken var det en fortjent triumf for Hedensted-drengene:

- Vi havde ikke fortjent en skid mere. Vores spil fungerede ikke i finalen, og vi kreerede intet. Når man så laver så store personlige fejl, som jeg gør to gange, taber man altså finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen