Styrmand Mollerup ved roret

Midtbane-profil: Ida førte sit hold til en storsejr

Styrmand Mollerup i kontrol Foto: Søren Møller
Styrmand Mollerup i kontrol Foto: Søren Møller

Gæstfriheden var lille, da Virum Skole tog imod pigerne fra Bagsværd Skole. Hurtigt stod det klart, at de dygtige piger fra Virum Skole mente det alvorligt, og det blev da også til en storsejr på hele 12-0.

Se kampfakta her

Firmålsskytter
Der var hele to piger, der lavede fire mål - nemlig Esther Matsushita og Freja Berth.

Det var dog alligevel Virums  midtstopper og anfører Ida Mollerup, der var kampens bedste. Hun har de evner, som enhver træner efterlyser: blik for spillet, teknisk kunnen, og så har hun en hurtighed, hvor de færreste kan følge med.

Ikke alene stoppede hun og det øvrige forsvar alt, hvad der kom af forsøg fra Bagsværd Skole - Ida var også god til at gå med frem. Specielt over højrekanten kom der farlige indlæg fra hendes fod.


TV: Listede en sejr i land

Hurtig føring
I det syvende minut blev det 1-0, da Ida Sclak tog chancen og med et langskud fik bolden ind over målmand Rina Rabah. 2-0 blev det kort efter, da Sascha Svarrer scorede efter et indlæg fra styrmand Mollerup.

3-0 blev det, da Freja Berth opfangede en løs chance og scorede sikkert, inden Esther Masushita på en friløber gjorde det til pausestillingen på 4-0.

I anden halvleg scorede Virum næsten efter behag. Både Esther Matsushita, Freja Berth og Celina Laungård kom alle flere gange på tavlen, og det virker som om, at de trods de mange scoringer alligevel tog den med ro.


TV: Fart over feltet

Ydmyg profil
Efter kampen fangede vi kampens stjerne - styrmand Mollerup - til en snak om kampen.

- Jeg var ikke helt sikker på sejr, før vi fik scoret et par gange i anden halvleg, slog hun fast.

- Det var dejligt, vi kom godt fra start og vandt. De fleste af pigerne på vores hold spiller til dagligt i Virum Sorgenfri, og det er godt for vores skolehold, at vi kender hinanden derfra.


TV: Sprintede sejren hjem

De havde også taktikken på plads:

- Taktikken i dag var, at vi skulle presse dem langt oppe på banen, og jeg synes, at det lykkedes fint, fortalte den stolte anfører, som fik en fidus for sin indsats.