Annonce:
Annonce:

Tårnet

Uhyggelig i luften: Trørødskolens mur i forsvaret dirigerer tropperne og går altid forrest

Anfører Magnus Vernon ser frem til finalen. Foto: Henrik Schou
Anfører Magnus Vernon ser frem til finalen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Magnus Vernon gjorde alt rigtigt i en ellers vanvittig hektisk semifinale.

Det kom til at betyde forskel på succes og fiasko for Trørødskolen, der holdt styr på modstandernes mange individualister, selv om Vedbæk-knægtene var presset godt og grundigt på kræfterne i den forlængede spilletid i herrefighten mod Højdevangens Skole.

- Jeg udførte bare min opgave på holdet. Jeg er anfører, så det er mig, der skal styre og dirigere forsvarskæden. Jeg synes, vi havde nogenlunde styr på det, selv om det er pisse irriterende, de kom tilbage to gange, siger den 15-årige styrmand, der til daglig spiller i BSV.

TV: - Aldrig oplevet noget lignende!

Annonce:

Skal have styr på spillet langs jorden
Magnus Vernon er et fyrtårn i forsvaret, der forstår at gøre sine medspillere bedre. Både via sin egen nærkampsstyrke, og fordi han vejleder verbalt. Samtidig forstår kaptajnen at støde med frem på de rigtige tidspunkter for at skabe farlige situationer.

I kontraangrebene ser Vernon hullerne og tordner med frem, mens han på dødbolde er et farligt våben qua sin imponerende fysik.

- Jeg håber, vi bliver bedre med bolden langs jorden, når vi skal spille på en bedre plæne på Vejle Stadion. Hvis vi forbedrer det, så bliver vi giftige. Derudover får vi Noah Gottschalck tilbage i finalen. Det bliver et kæmpe boost for os, da meget af vores spil går gennem ham, siger Magnus Vernon og fortsætter:

- Hvis han tager sig af det offensive sammen med Victor Faaborg, der lavede to kasser i semifinalen, så skal jeg nok holde styr på forsvaret. Det er derfor, jeg synes, vi har en god chance for at gå hele vejen. Vi har stærke spillere på alle positioner og profiler i hver kæde.

Kæmpe gyser afgjort på straffe

Annonce:

Dødboldene bliver afgørende
I semifinalen vendte Magnus Vernon og holdkammeraterne slagets gang, da man begyndte at gå hårdt, men fair, til modstanderholdets teknikere. Samme taktik kan anvendes mod Nymarkskolen, der har en række klejne profiler i frontkæden, mens de fysisk stærke spillere er placeret tilbage på banen.

Dermed tegner det også til at blive en drabelig duel på dødboldene, som Trørødskolen er mestre til at få noget ud af.

- Vi skal ikke ændre en hel masse taktisk. Vi har vores tydelige styrker, og vi skal fortsat tro på os selv og spille vores spil. Jeg er sikker på, at vores dygtige træner nok skal forklare os, hvor vi så skal være ekstra opmærksomme på modstanderes styrker. Ellers har vi læst alt i Ekstra Bladet, som vi plejer.

- Jeg vil gøre alt for, at Trørødskolen tager pokalen med hjem fra Vejle. Det er fandeme stort at skulle spille den finale. Det bliver den ubetinget vildeste kamp i mit liv indtil nu – og sådan tror jeg, alle vores spillere har det. Vi vil give ALT for at stå tilbage som vindere af verdens største skolefodboldturnering!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: