Tabte med stil

Suit up: Drengene fra Nærum tabte med stil

Nærum-drengene tabte med stil. (Foto: Henrik Oksholm)
Nærum-drengene tabte med stil. (Foto: Henrik Oksholm)

Simon de Renouard var den stilige initiativtager til, at Nærum Skole mødte op til kampen mod Rungsted Private Realskole i flotte habitter.

Som Simon siger om baggrunden for ideen:

— Det skulle være stilet, og det blev det. Det er sjovt at gøre det på den måde. Og så skaber det ekstra sammenhold blandt spillerne. Hvis vi vinder kampen, så gør vi det med stil og hvis vi taber kampen, så gør vi det også med stil. Det vil vi gerne stå for. Jeg tror og håber, at vi kan vinde kampen

Simon på kanten, her i fodboldtøj, var initiativtager til at Nærum-drengene suitede up til skolefodbold. (Foto: Henrik Oksholm)
Simon på kanten, her i fodboldtøj, var initiativtager til at Nærum-drengene suitede up til skolefodbold. (Foto: Henrik Oksholm)
 

Se kampfakta her

Heldet var nu ikke med Nærum Skole. Den normale målmand, Oliver Lindstrøm, blev skadet under opvarmingen i hånden – desværre så alvorligt, at han heller ikke kunne spille i marken,  og Oliver er ellers også en dygtig markspiller.

Nærum Skole måtte sætte Magnus Jørgensen på mål – en meget uvant plads for ham.

Der skulle heller ikke gå så lang tid før Rungsted Private Realskole sendte bolden i mål bag Magnus. Det skete efter et flot opspil fra to af Rungsted Private Realskoles dominerende midtbanespillere, hvor Christopher Uglebjerg spillede Julius Lynggaard helt fri til en sikker scoring til 1-0 i kampens tredje minut.

Se også: Manglede ishockey-stav

Se også: Lyn, torden og Frederik

Udover Christoffer og Julius råder Rungsted Private Realskole også over dygtige spillere i forsvaret. I denne kamp skal skolen være glade for målmanden Marcus Thorlak og den stærke midterforsvarer Jonas Christensen, der som kampen skred frem fik større og større betydning for hjemmeholdet.

Nærum Skole havde og dygtige spillere, blandt andet i form af Frederik Burchardi, som til daglig spiller 1. division i B 93 og Niclas Spanggaard, som med fremragende teknik og god fysik skabte en masse gode ting for Nærum Skole. Frederik Burchardi var dog uden diskussion kampens dominerende spiller. Han vinder en masse nærkampe, strøer om sig med fremragende afleveringer, kommer selv til afslutninger, forsøger udefra og rydder også op i de bagerste kæder.

Taktiske justeringer
Første halvleg bølgede frem og tilbage, men begge hold var for dårlige til at bruge kanterne. Det betød, at opspillet tit endte i de meget tæt befolkede områder midt på banen og derfor sjældent blev rigtig farligt.

I anden halvleg ændrede begge hold taktik. Det gav en helt ny og mere åben kamp i anden halvleg. Nærum Skole rykkede sine defensive midtbanefolk frem på banen, hvilket i hele anden halvleg gav dem et solidt spilovertag.

Rungsted Private Reakskole valgte at spille mere på kanten i anden halvleg og det åbnede op for nogle rigtig giftige chancer på omstillinger. Anden halvleg var således rigtig underholdende og det var sådan, at hver gang det ene hold har en stor chance i den ene ende, så blev den afløst umiddelbart herefter af en chance til det andet hold.

Se også: Kaos før kampen

Se også: Store ambitioner

Julius Lynggard havde midt i anden halvleg mulighed for at lukke kampen, men hans afslutning gik på stolpen. I den anden enden skabte både Niclas Spanggaard og Frederik Burchardi masser af muligheder til holdkammeraterne og Frederik forsøgte at overliste Marcus Thorlak i målet hos Rungsted Private Realskole med et frækt forsøg meget langt udefra.

Uanset alle Nærum Skoles anstrengelser og gode forsøg, så blev det Johan Duckert, der lavede kampens sidste mål og scorede til 2-0 til Rungsted Private Realskole, da der manglede få minutter.

Scorede kampen sidste mål. (Foto: Henrik Oksholm)
Scorede kampen sidste mål. (Foto: Henrik Oksholm)

Nærum Skole gav dog ikke op. Man skal jo også tabe med stil, men store feberredninger fra Marcus Thorlak sikrede slutresultatet 2-0 til Rungsted Private Realskole.