Tæt affære

Helt lige: Kun et enkelt mål skilte de to hold ad

Der var knald på i opgøret. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der var knald på i opgøret. Foto: Stig Sinius Nielsen

Mandagens første kamp i Skovlunde stod mellem pigerne Skovlunde Skole og Lindehøjskolen. Her kunne hjemmeholdet mønstre ikke mindre end tre spillere fra 4. klasse - Mathilde Bredahl, Lea Hjelmsø og Frederikke Alban.

På modstanderholdet fra Lindehøjskolen havde de den lille slider fra 5. klasse Sherin Hasno, som blev holdets fidusbamsemodtager.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Værter helt ude i skoven

Manglede skarpheden
De unge spillere ville alle vise deres ældre holdkammerater, at det ikke er alderen og størrelsen, der er afgørende for en god fodboldspiller. Men til slut var det dog de ældre spillere, der afgjorde kampen.

Skovlunde Skole kom bedst fra start, og allerede i det første minut havde Sara Bursac et flot løb op af banen, men afslutningen manglede kvalitet.

Lindehøjskolen kom dog hurtigt igen, og allerede i det andet minut havde Mathilde Risager et brag af et forsøg, som keeperen Amalie Vindeballe med nød og næppe fik klaret via overliggeren. Og kort efter var Freja Jespersen fri, men igen klarede Amalie Vindeballe forsøget.

Der var kamp om bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der var kamp om bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen

Se også: Målmand med sidste søm i kisten

Lige ved pause
I værternes forsvar havde anfører Julie Daae nok at gøre med at styre sin bagkæde med Mathilde List, Freja Berenhfelt og lille Frederikke Alban. Holdet havde travlt med at modstå Lindehøjskolens pres. Men i det 16. minut trak Julie Daae med op i angrebet, og med et hårdt skud, som Jasmin Werner i målet ikke kunne holde, gav hun pludselig Skovlunde Skole føringen 1-0.

Men gæsterne fortsatte deres pres, og i det 20. og 21. minut kom Malou Skafsgaard fri, men begge gange skød hun lige forbi målet. Så endelig i det 23. minut kom forløsningen for Lindehøjskolen, da Yasmin Hasno fik udlignet til pausestillingen 1-1.

Værterne kunne gå fra kamepn som vindere. Foto: Stig Sinius Nielsen
Værterne kunne gå fra kamepn som vindere. Foto: Stig Sinius Nielsen

Se også: TV: Fodbold skal være sjovt

Så kom afgørelsen
I anden halvleg faldt intensiteten, og de yngre piger løb ikke så meget længere. Lindehøjskolens forsvar med Enise Bag-Hansen, Louise Ladevig, Clara Winblad og lille arbejdsomme Sherin Hasno havde tilsyneladende styr på det hele. Og der skulle et flot frisparksmål fra Skovlunde Skoles Sara Bursac til at overliste defensiven til slutresultatet 2-1 til Skovlunde Skole over Lindehøjskolen.

1 af 6 Fotos: Stig Sinius Nielsen
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 Der var knald på i opgøret. Foto: Stig Sinius Nielsen