Talent fra syvende klasse

Flot sejr: Gæsterne havde 14-årige Khalid på holdet som kunne lidt af hvert

Khalid var kampens helt store oplevelse. Foto: John Froman
Khalid var kampens helt store oplevelse. Foto: John Froman

Dette opgør mellem hjemmeholdet Holte-Hus Efterskole og udeholdet Vallerødskolen fra Nærum blev virkelig en god fodboldmæssig oplevelse. Ikke mindst på grund af banens mindste spiller Khalid. Knægten er en lille og teknisk dygtig spiller, der både kan være i afslutterens rolle, men i lige så høj grad, kan han være spilleren, der laver alt forarbejdet på kunstnerisk måde.

Se kampfakta her.

Magnus' magiske mål

Højt tempo
Fra første fløjt blev der sat tempo i opgøret. Blot 26 sekunder inde i kampen sparkede gæsterne på stolpen. I den modsatte ende skulle værterne ikke bruge mere end et minut før det brændte på, så opgøret lovede godt.

Gæsterne var dygtige til at bruge hinanden. Især et samarbejde fungerede helt fantastisk. Det var nemlig den blot 14-årige Khalid, der med sine tekniske færdigheder gang på gang spillede den lynfarlige Frederik fri foran målet.

Der skulle gå blot 26 minutter, så havde Frederik scoret sit første hattrick. Det var alle på oplæg fra Khalid. Samme Khalid viste i anden halvleg, at han også kunne score mål. Især hans sidste mål var en perle. Først driblede han en modstander, hvorefter han cool loopede bolden over keeperen tæt under mål. Emil ville også lege med. Han scorede et mål, og som tidligere var Khalid også her oplæggerens mand.

Der var mange store chancer i kampen. Foto: John Froman
Der var mange store chancer i kampen. Foto: John Froman
 

TV: Afgjort fra første kasse

Mindre godt sammenspil
Hjemmeholdet bed godt fra sig, men de forstod ikke helt at spille sammen på samme måde som gæsterne. Derfor løb de fleste chancer ud i sandet, og målene udeblev. Stor ros til især hjemmeholdets Mikkel, der gennem hele kampen gik forrest og viste stor lederstil. Men også ros til hjemmeholdets keeper Rasmus, der aldrig havde stået på mål før, men viste talent på denne plads.

Dagens Fairplay-håndklæde gik til værternes keeper Rasmus, men fidusbamsen gik til Mikkel. Fra Vallerødskolen gik fidusbamsen til dagens helt store oplevelse Khalid, der med to mål og fire assist viste meget højt niveau. Denne dygtige spiller går kun i 7. klasse, og han bliver meget spændende at følge de kommende år.

TV: Unge stjerner lyste op

Det 14-årige talent
Efter kampen tog jeg en snak med Khalid og spurgte lidt ind til, hvor han spillede, hvor meget han træner, og hvilke drømme et sådan talent går med inde i hovedet.

- Jeg spiller i Hørsholm, hvor jeg spiller både på U14 og U15-holdet. Jeg træner 4-5 gange om ugen og elsker fodbold. Det skal være sjovt, man skal kunne prøve sig selv af, og man skal tro på egne evner, fortæller en smilende Khalid.

- Mine drømme er selvfølgelig at blive professionel. Jeg vil gerne til udlandet, men tiden må vise om nogen en dag finder mig spændende, tilføjede han.

Khalid slutter på en genert og sød måde af med at fortælle, at hans store idol selvfølgelig er Messi.

Kampens resultat blev dermed 6-0 til gæsterne.