Tog den forkerte bus

Dårlig optakt: Det lykkedes aldrig udeholdet at komme sig over den elendige start

Der blev gået til den. Foto: John Froman
Der blev gået til den. Foto: John Froman

Drengene fra Birkerød Skole fik ikke den bedst tænkelige optakt til opgøret mod Ravsholtskolen, da de kom for sent til kampen grundet, de havde stået på den forkerte bus.

Se kampfakta her.

Hattrick-helt: Viola ville vinde

Ud af starthullerne
Denne kaotiske start betød, at hjemmeholdet sad på det meste fra første fløjt. Med hurtige mål af den hurtige angriber Nikolaj Andersen satte han tingene på plads.

Ravsholtskolen pressede godt på, men gæsterne forsvarede sig herodisk, ikke mindst Oliver Munk i målet. I pausen fik begge hold gode input fra de medlevende lærere. Noget havde bundfældet sig, for gæsterne fra Birkerød kom godt i gang med de sidste 30 minutter. Da Ali W på fornem vis sparkede bolden i mål og dermed reducerede til 2-1 var alting for en kort stund åbent igen.

Vandt nye trøjer

Lukkede og slukkede
Men Nikolaj Andersen er en målhaj, og igen satte han tingene på plads. Med sit tredje mål sikrede han sin skole videre til næste runde.

Nikolaj Andersen scorer på hovedet. Foto: John Froman
Nikolaj Andersen scorer på hovedet. Foto: John Froman

Gæsterne fra Birkerød Skole skal virkelig roses for en flot indsats. Betingelserne i dag var ikke de bedste, men alle kæmpede og gav, hvad der var i tanken og dermed må man være tilfreds.